Pa sad,Beron je dao dva kosa nakon ociglednih koraka..I to je na kraju presudilo. Kad se gleda preko tv-a i u snimku sa centralne kamere,ne primeti se odmah,ali ona ispod kosa lepo pokazuje sve. Ono sto je meni zasmetalo sto se tice nas su brze licne Odzu i Fajeu, gde smatram da sigurno nije bila prva Odza i druga Fajea.. To nas je bas izbacilo iz ritma..
Opet,mislim da je Partizan mogao ovo lako da dobije i pre ove zavrsnice.. Odigrao je nekoliko losih i lenjih odbrana..
Na +4 za KKP, na 1s do kraja napada, Marinkovic je odustao od pratnje za Davidovcem i odmah krenuo da preuzima, mada za tim nije bilo potrebe.. Epilog je bio,uhvacen skok u napadu i dva poena Berona sa bacanja. Zatim je opet Marinkovic statirao,pomogao lenjo sa Davidovca i DeDa pakuje trojku. Trinkijeri je tad izgoreo na njega.. Zatim losa odbrana od pika,Beron zaobilazi Jankovica na 45 stepeni, Renfro iz nekog razloga ne pomaze sa Covica i Beron se seta do kosa..
I moram da dodam koju za Zagorca.. Ono sto je on igrao u ovom PO me je podsetilo na Sasu Pavlovica iz poslednje sezone.. Jeste pogodio trojku za pobedu u drugom mecu,ali je potpuno vukao Partizan u kontra ritmu.. Takodje, glumljenje Novice i seljacenja sa kurva umire i onakog rukovanja sa Tomicem je jos samo jedan primer kako igrac ne treba da se ponasa.