- Čet Avg 23, 2018 1:57 pm
Dakle,ne ide Jankovic u nista bolju poziciju,ni igracki, ni finansijski.. U iznenadnu ljubav prema Partizanu,mislim da ne veruje niko..
Tako da bar ja ne vidim neki realni razlog za ovakav prelazak.. On verovatno vidi,neka mu je sa srecom i daleko mu lepa kuca..
Edibledi napisao:Ispravite me ako grešim, čini mi se da je Partizan hteo prošle sezone Stefana da dovede, ali je Zvezda bila brža i konkretnija. I njega i Jovanovića.Dakle, mislis da ce Partizan redovno da placa igraca? Da ce imati vecu minutazu nego u Zvezdi gde je trebao biti starter? Partizanu je Novica na 4,nece sigurno on biti na klupi kad bude bilo bitno.. Plus moze vrlo lako Sy i Zagorac da dobiju koji minut na 4.. Pecarskog necu ni da spominjem.. 20-ak minuta max..
Odigrao je jednu sezonu u Zvezdi sa malom minutažom, ne ulazim u to da li je zaslužio veću, možda on smatra da je trebalo više da igra. Nije bio neki bitan igrač u rotaciji, nije zvezdino dete... Pošto mu nije ispoštovano redovno plaćanje, ISKORISTIO JE JEDINU MOGUĆU PRILIKU da ode od Čovića a da ga ovaj ne smara sa nekim njegovim zafrkancijama. To što je prešao u Partizan je zato što je isto veliki klub i igra dobra takmičenja (moje mišljenje).
Podiže se velika frka ni oko čega. Da je prešao Lazić, to bi bilo bezveze, pošto je on ostavio trag u Zvezdi kao veliki zvezdaš, ali ovaj kao da praktično nije ni bio u Zvezdi.
Dakle,ne ide Jankovic u nista bolju poziciju,ni igracki, ni finansijski.. U iznenadnu ljubav prema Partizanu,mislim da ne veruje niko..
Tako da bar ja ne vidim neki realni razlog za ovakav prelazak.. On verovatno vidi,neka mu je sa srecom i daleko mu lepa kuca..
Тадија*** Мики©***
Игор Ракочевић #8*** Дарко Лазовић
Вучина***Лазињо***Дејан Савић
Деки Станковић*** Милоје***Катаи Магико
Тео4***Видић***Јака
Ветар у леђа да ти даје, када ветра нестане!!!
Игор Ракочевић #8*** Дарко Лазовић
Вучина***Лазињо***Дејан Савић
Деки Станковић*** Милоје***Катаи Магико
Тео4***Видић***Јака
Ветар у леђа да ти даје, када ветра нестане!!!