Игор Ракочевић #8*** Дарко Лазовић
Вучина***Лазињо***Дејан Савић
Деки Станковић*** Милоје***Катаи Магико
Тео4***Видић***Јака
Ветар у леђа да ти даје, када ветра нестане!!!
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Poska napisao:Изгледа Лендејл и званично. По мени, фали нам само играч на 4/5. Најављено је већ да ће на почетку припрема бити пар клинаца који ће бити на проби.Sta ce biti sa Tanaskovicem? Moze li on biti neki 13-14 u rotaciji na pozcijma 4/3 ili ide negdje?
1. Пејџ, Николић
2. Маринковић, Аранитовић
3. Си, Загорац
4. Величковић, Пецарски
4/5. ???
5. Гагић, Лендејл
За 7-ог у ротацији споља неки клинац. За унутра имамо и Гавриловића, евентуално још неки клинац са пробе. Сачекати, ако спољна линија не може издржати, појурити још једног бека. Ок је овако када се погледа, али треба имати у виду да је Маринковић склон повредама, да Аранитовић игра тек другу озбиљну сезону, да Загорац прошлу годину скоро и није играо... Видећемо, ја бих волео ову шесторку и да се намеће неки клинац из нашег погона.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
MileBL napisao:Pa doveli ste novog beka, nesto se ne hvalite sa novim muslimanomOvo, po mome misljenju, vec polako prelazi granice na forumu...mogla bi moderacija malo odreagovati...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]