Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Kasnis Grobi,od toga nema nista,ima mnogo ozbiljnije ponude..
Korisnikov avatar
By Poska
Изгледа Лендејл и званично. По мени, фали нам само играч на 4/5. Најављено је већ да ће на почетку припрема бити пар клинаца који ће бити на проби.

1. Пејџ, Николић
2. Маринковић, Аранитовић
3. Си, Загорац
4. Величковић, Пецарски
4/5. ???
5. Гагић, Лендејл

За 7-ог у ротацији споља неки клинац. За унутра имамо и Гавриловића, евентуално још неки клинац са пробе. Сачекати, ако спољна линија не може издржати, појурити још једног бека. Ок је овако када се погледа, али треба имати у виду да је Маринковић склон повредама, да Аранитовић игра тек другу озбиљну сезону, да Загорац прошлу годину скоро и није играо... Видећемо, ја бих волео ову шесторку и да се намеће неки клинац из нашег погона.
Korisnikov avatar
By bokibb
Poska napisao:Изгледа Лендејл и званично. По мени, фали нам само играч на 4/5. Најављено је већ да ће на почетку припрема бити пар клинаца који ће бити на проби.

1. Пејџ, Николић
2. Маринковић, Аранитовић
3. Си, Загорац
4. Величковић, Пецарски
4/5. ???
5. Гагић, Лендејл

За 7-ог у ротацији споља неки клинац. За унутра имамо и Гавриловића, евентуално још неки клинац са пробе. Сачекати, ако спољна линија не може издржати, појурити још једног бека. Ок је овако када се погледа, али треба имати у виду да је Маринковић склон повредама, да Аранитовић игра тек другу озбиљну сезону, да Загорац прошлу годину скоро и није играо... Видећемо, ја бих волео ову шесторку и да се намеће неки клинац из нашег погона.
Sta ce biti sa Tanaskovicem? Moze li on biti neki 13-14 u rotaciji na pozcijma 4/3 ili ide negdje?
Korisnikov avatar
By Lepus
Mislim da Pecarski ne moze igrati na cetiri, u najboljem slucaj moze koji minut. Gledajuci ga prosle godine, a i ove na U18, velikih on problema u odbrani ima i u tome uzrastu, a kamoli u seniorima. Prije mi je on taj igrac 5/4, a vi da gledate neku cetvorku dovesti. Ovaj Sarajlija bi bio odlican izbor po meni.

Elem, prelazni rok ste za sada fino odradili. Ostaje pitanje tog jednog vanjskog igraca. Da li se ima para za nekog kvalitetnijeg stranca ili pruziti sansu Marinkovicu i Aranitovicu, nisam ni sam pametan?! U svakom slucaju, ako bih dovodio stranca, morao bi biti neko ko pravi razliku, u suprotnom bih ostavio ovu dvojicu pa mozda kasnije dodavao u zavisnosti od njihove igre.
Korisnikov avatar
By Poska
Право да ти кажем, не знам шта ће бити. Имао је повреду, видећемо сада. Можда не би било лоше да проба да игра за ову Младост, па да се види како то изгледа. Ово је неко моје размишљање, није нека информација. Ма питање је и колико ће Пецарски играти, играћемо ми и са Сијем и Загорцем на 4. Биће минута и за њега свакако.

Džok Lendejl je novi centar crno-belih

Млад смо тим и то доста. Преко 25 година имају само Си (28), Гагић (28) и Новица (32). Мени се лично то изузетно свиђа, сада како ће изгледати на терену.

Да ме сада неко пита, кога бих пре изабрао, странца на 4 или на 2, ја бих изабрао на 2. Снизиш петорку, трчимо контре, на 4 ионако нема играча који знају да играју на ниском посту и уносе, и удри. Са Сијем на 4 скок не би трпео.
Korisnikov avatar
By djordjino94
Tesko cemo igrati bez ozbiljne cetvorke, Novica nesto moze odraditi, Peca skoro nista... Cetvorka mora doci, svesni su toga i u klubu.
Dvojku-trojku ako dovedemo veliku plus.
By milanezija
Ja sam ponosan time, multietnicnost ne mkzd nista lose da nam donese (a i nas ce dobiti ovacije a ne zvizduke)

I on ce lako kod Tegija ako se nadje neko bolji
Korisnikov avatar
By bokibb
MileBL napisao:Pa doveli ste novog beka, nesto se ne hvalite sa novim muslimanom
Ovo, po mome misljenju, vec polako prelazi granice na forumu...mogla bi moderacija malo odreagovati...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 166
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]