Stare teme
By milanezija
BogdanB napisao:Kolika je ta bolest kada se ljudi tripuju da se igrac Mege namerno namestio kako bi Bandza pao
+1 Popizdeo sam juče, momak nije znao gde će u trenutku, ništa nije kriv, uhvatio se za glavu iste sekunde
Korisnikov avatar
By Zex88
Sve je otislo u Honduras..Evo Pantic je bacio jos goru teoriju..Zvezda je uplatila pare za njegovog sina,za operaciju kako bi on prestao da pljuje Zvezdu za namestanje..Nisu bas cvecke kod nas,ali takvo razmisljanje i stavovi..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Onaj vas genije sto vodi TV Partizan.. Ima bolesno dete,za koje je trebalo da se skupi ogromna kolicina novca za fazon deset dana kako bi dete otislo za Ameriku na neku specijalnu operaciju.. I uplacivali i nas fk,navijaci,itd..I dete je uspesno operisano.. I on pre koji dan u svojoj emisiji prica ono sto sam gore napisao..
Korisnikov avatar
By Zex88
BogdanB napisao:Sada mi je jasno. Ma pusti Pantica, covek nije u vinkli

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Ma znam,nego prosto govorim o svesti u drustvu..Deluje mi da je Pantica sve vise..
Korisnikov avatar
By Poska
Лоше смо отворили меч, али после рутински, мада ми се није свидело баш како смо играли овај меч. Можда је било и мало опуштања због првог меча. Сада треба да се спреми меч у ситна цревца за понедељак, па можда и буде изненађење. Аутсајдери смо, али мислим да нам то више одговара. Новица да их напали као за куп, и на екстра енергију да пробамо нешто.
By milanezija
Poprilicno smo izraubovani, Si i Sani roviti, imate domaci teren (za derbi ce i sipka boys da se pojave, da se ne lazemo), sklonili ste rak ranu, sudice jedan OborKnezevic 100% itd
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 147
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]