Stare teme
By milanezija
Neka ste pobedili, da Alempije ostane :lol:

Ko god da je frljnuo tačdaun pas direkt u Dunav da skoči, šokiran sam da je Feldin upotrebio mozak da ne pipa loptu

p.s. Lesor naučio da prikuca odbitak :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:Neka ste pobedili, da Alempije ostane :lol:

Ko god da je frljnuo tačdaun pas direkt u Dunav da skoči, šokiran sam da je Feldin upotrebio mozak da ne pipa loptu

p.s. Lesor naučio da prikuca odbitak :lol:
Sve radimo na vasu vodenicu i bez imalo blama se ponosimo time..

Znas koliko je ljudi popljuvalo Lesora kad je zakucao.. :D
By milanezija
Zex88 napisao:
milanezija napisao:Neka ste pobedili, da Alempije ostane Slika

p.s. Lesor naučio da prikuca odbitak Slika
Sve radimo na vasu vodenicu i bez imalo blama se ponosimo time..

Znas koliko je ljudi popljuvalo Lesora kad je zakucao.. :D
Mogu samo misliti Slika

Ali kako se tatina bradata ćera zabola u igraca, vec sam video faul, ali sudija hrabro korake sudio, mora da je vas pa navijao da Alempije ispusi :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Prodao je jedno tri lopte u polsednjoj cetvrtini,ali ne.. Sve moze.. Sudija hrabro odsudio..Svaka cast..

COVICU ODLAZI!!! (da nastavim gde sam stao prosle godine)
By milanezija
Zex88 napisao:Prodao je jedno tri lopte u polsednjoj cetvrtini,ali ne.. Sve moze.. Sudija hrabro odsudio..Svaka cast..

COVICU ODLAZI!!! (da nastavim gde sam stao prosle godine)
Preciziraj na kog mislis, trenutno ih imate više :whistle:
Korisnikov avatar
By Zex88
FC-3..

Ocekujem ujutru Covica na Pinku i Hepiju gde ce da napadne sudijsku organizaciju za ovu kradju u Pancevu..
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Sto prepoloviste Keselju minutazu, covek taman zaredjao stabilnih 20ak minuta po utakmici?
Korisnikov avatar
By Zex88
BBBbbb napisao:Sto prepoloviste Keselju minutazu, covek taman zaredjao stabilnih 20ak minuta po utakmici?
:lol: :lol: :lol: dok smo u blatu,a? :D
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao:
BBBbbb napisao:Sto prepoloviste Keselju minutazu, covek taman zaredjao stabilnih 20ak minuta po utakmici?
Brate plasite me sad, jedina nada koja se javila u skorasnjim utakmicama bile su minutaze Fice i Keselja. Ne svidja mi se ovaj razvoj dogadjaja...
By milanezija
BBBbbb napisao:
Zex88 napisao:
Brate plasite me sad, jedina nada koja se javila u skorasnjim utakmicama bile su minutaze Fice i Keselja. Ne svidja mi se ovaj razvoj dogadjaja...
Realno Šešelju minuti nadole a FIća pravi greške zbog kojih će ga rođeni otac skloniti, ni meni se to ne svidja
  • 1
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 174

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]