Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Gale napisao:Našao sam podatak : Planirano je ukupno 9 sezona serije "Game of thrones". Dve su već prošle, tako da debeli, ako je sve to tako, ima 6 godina da napiše
preostale dve knjige.

Devet sezona, čoveče, svi će glumci izmeniti lični opis do kraja serije...Riba koja glumi Deneris će imati jedno 35 godina (a treba da glumi dvadesetogodišnjakinju). Beverli Hils fazon.
Ako Deneris pozivi uopste toliko :) nista me ne bi cudilo od debelog
Korisnikov avatar
By Karaburac
Najjaca stvar u svemu je sto Rob i Jon imaju u prvoj knjizi 14 godina, a onda krece serija i oni bradati kao ja kad je pustim :).
Korisnikov avatar
By Gale
Karaburac napisao:Najjaca stvar u svemu je sto Rob i Jon imaju u prvoj knjizi 14 godina, a onda krece serija i oni bradati kao ja kad je pustim :).
Haha, jeste, al' 'ajde, taj deo im ne zameram, valjda je teško naći klince koji bi glumili dovoljno dobro, a i bliže je našoj svesti da heroji koji se makljaju
mačevima ipak budu malo stariji.Ko bi ozbiljno shvatio klinca sedmi razred osnovne?

Ali, u osmoj-devetoj sezoni, kad prosek godina glumačke ekipe bude 37 , će razlika već biti drastična.
Korisnikov avatar
By rudonja
Nemam snage da zapocnem raspravu o kopiranju tudjih stilova i kalemljenju tudjeg uspeha, ali cu u to ime okaciti ovaj prigodan kulturno umrtnicki program:

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Jedan mali omaz ;) John Torturro u 'Big Lebowskom' je nenadjebiv,8 year olds dude!

Korisnikov avatar
By Mutinjo
Samo da kazem da je ovaj novi film "Atlas cloud" ludilo. Obavezno pogledati ko voli dobar mindfuck. Dugo traje (3 sata ) ali drzi paznju, nisam ocekivao da je toliko dobar...
Korisnikov avatar
By rudonja
Sutra ce se kod nas pojaviti knjiga 'Sivi vuk' u kojoj su navodno pruzeni dokazi da je Hitler umro u Argentini 1962.
Korisnikov avatar
By MilosNS
rudonja napisao:Sutra ce se kod nas pojaviti knjiga 'Sivi vuk' u kojoj su navodno pruzeni dokazi da je Hitler umro u Argentini 1962.
:shock: obavezno to moram pogledati, jer sam godinama govorio da je 100% preziveo onaj famozni bunker... Prljava maericka propaganda... Nikad im nije dosta... Te Hitler umro u bunkeru, te sleteli smo na mesec, te Obamu smo sahranili u okeanu... sve laz do lazi :liar:
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Obama ziv i zdrav, sad ga gledo kako drzi govor

On topic, gde god da je umro Hitler, umro je i to mi je otprilike dovoljno...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 39

https://x.com/wojespn/status/2062868497529487644/m[…]