Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Bolje da ne ide tamo, nestabilna sredina, direktor neki ludjak, cesto se i njima desavaju Batovi a od toga je vec pobegao, nek saceka Barsu ili Efes
Korisnikov avatar
By Lepus
Gledam trojku Gudure protiv Efesa i Željkovu reakciju iako je pogodio i definitivno riješio meč. Ne mogu preko klipa skontati da li mu zamjera nešto od ranije ili ?
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Mislim da ga je ribao zbog driblinga. Zadržao je loptu, a ovaj je htio da idu pasovi, čini mi se.

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Najgora Evroliga u svojoj istoriji. Nikad losije timske igre nego ove sezone. Sve neki individualni potezi... Prosecni igraci su otisli u NBA ligu, prosecni Amerikanci su u razvojnoj ligi, Kini ili na klupama NBA ekipa.
Evropi je potreban spas. Ovako ne ide.
Korisnikov avatar
By Lucky
MILOS OBILIC napisao:Najgora Evroliga u svojoj istoriji. Nikad losije timske igre nego ove sezone. Sve neki individualni potezi... Prosecni igraci su otisli u NBA ligu, prosecni Amerikanci su u razvojnoj ligi, Kini ili na klupama NBA ekipa.
Evropi je potreban spas. Ovako ne ide.
+100
U EL ekipama su Amerikanci 4. klase, a osim Zvezde, Olimpijakosa i Zalgirisa niko ni u naznakama nema domace igrace. Ako se nesto ne promijeni, evropska kosarka ide ka propasti. Jedini vrijedan gledanja je Doncic a i on ce brzo preko bare.
Korisnikov avatar
By Zex88
Realno goru selekciju nije skoro neko napravio..
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 39
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ја се не могу отети утиску да би Радоња губио екип[…]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]