- Ned Sep 03, 2017 2:18 pm
Ko je ovaj Felaini lookalike što igra za Francusku ?
F**k you Gigi Datome !!!
AJMO BRACO UZET AMERE
Peja napisao:pa pazi parker se oprostio, noa vise ne igra za njih, zelabal je isto mator, najvise fale gober i batum
spancima rejes je mator, rudi je igrao ocajno ove sezone, mirotic i ibaka i nisu spanci
mi smo tu najvise nagrabusili
alonzo86 napisao:a to sto nam se 5 igraca povredilo na pripremama to nikom nista? samo jokicev otkaz je bitan...taj juancho moze da trenira koliko hoce 20 miliona godisnje nece videti u zivotu. uostalom, kad vidis kako nam je pola ekipe proslo na pripremama jokiceva odluka izgleda mnogo razumnije.Peja napisao:pa pazi parker se oprostio, noa vise ne igra za njih, zelabal je isto mator, najvise fale gober i batum
spancima rejes je mator, rudi je igrao ocajno ove sezone, mirotic i ibaka i nisu spanci
Istina ! A i pored obe brace Gasol i Vilija koji ce im Mirotic/Ibaka.... A i dobili su novog prospekta na poziciji 3 umesto Rudija, mladjeg Hernangomeza... Njima u sustini samo fali Llull...Zelabal igrao jos 2005 protiv nas...Toni ima 35 godina...
To je fascinantno, Spancima uvek igraju svi, ili barem 95% njih... Mogao je i Juancho da uzme slobodno leto da se priprema fizicki, nema ga 30 kg, ali decko je otisao da igra za reprezentaciju...
djokonda napisao:Ja sam ovdje već objašnjavao svu tu misteriju zvanu pripreme.Evo sad Đorđević izjavljuje da je i Lazić povrijeđen.alonzo86 napisao:a to sto nam se 5 igraca povredilo na pripremama to nikom nista? samo jokicev otkaz je bitan...taj juancho moze da trenira koliko hoce 20 miliona godisnje nece videti u zivotu. uostalom, kad vidis kako nam je pola ekipe proslo na pripremama jokiceva odluka izgleda mnogo razumnije.Peja napisao:pa pazi parker se oprostio, noa vise ne igra za njih, zelabal je isto mator, najvise fale gober i batum
Istina ! A i pored obe brace Gasol i Vilija koji ce im Mirotic/Ibaka.... A i dobili su novog prospekta na poziciji 3 umesto Rudija, mladjeg Hernangomeza... Njima u sustini samo fali Llull...Zelabal igrao jos 2005 protiv nas...Toni ima 35 godina...
To je fascinantno, Spancima uvek igraju svi, ili barem 95% njih... Mogao je i Juancho da uzme slobodno leto da se priprema fizicki, nema ga 30 kg, ali decko je otisao da igra za reprezentaciju...
Sent from my iPhone using Tapatalk