Stare teme
By grobiale
Haha... Gledao sam malo samo juče Grčku i nisam video Burusisa u igri isto kao i onu noć Tursku protiv Rusije i nisam zapazio Aldemira. Moj previd. Za Francuze ne igraju još pored nabrojanih i Parker, Noa, Zelabal, Petro...Oni mogu da sastave 2 ekipe od 12 igraca samo od igraca koji igraju u Nba i koji su igrali tamo koliko dobrih igrača imaju.
Korisnikov avatar
By Peja
pa pazi parker se oprostio, noa vise ne igra za njih, zelabal je isto mator, najvise fale gober i batum
spancima rejes je mator, rudi je igrao ocajno ove sezone, mirotic i ibaka i nisu spanci
mi smo tu najvise nagrabusili
Korisnikov avatar
By alonzo86
Peja napisao:pa pazi parker se oprostio, noa vise ne igra za njih, zelabal je isto mator, najvise fale gober i batum
spancima rejes je mator, rudi je igrao ocajno ove sezone, mirotic i ibaka i nisu spanci

Istina ! A i pored obe brace Gasol i Vilija koji ce im Mirotic/Ibaka.... A i dobili su novog prospekta na poziciji 3 umesto Rudija, mladjeg Hernangomeza... Njima u sustini samo fali Llull...Zelabal igrao jos 2005 protiv nas...Toni ima 35 godina...

To je fascinantno, Spancima uvek igraju svi, ili barem 95% njih... Mogao je i Juancho da uzme slobodno leto da se priprema fizicki, nema ga 30 kg, ali decko je otisao da igra za reprezentaciju...
Korisnikov avatar
By Zex88
Petro :D Taj je i u prajmu bio drvo :D
Korisnikov avatar
By djokonda
alonzo86 napisao:
Peja napisao:pa pazi parker se oprostio, noa vise ne igra za njih, zelabal je isto mator, najvise fale gober i batum

Istina ! A i pored obe brace Gasol i Vilija koji ce im Mirotic/Ibaka.... A i dobili su novog prospekta na poziciji 3 umesto Rudija, mladjeg Hernangomeza... Njima u sustini samo fali Llull...Zelabal igrao jos 2005 protiv nas...Toni ima 35 godina...

To je fascinantno, Spancima uvek igraju svi, ili barem 95% njih... Mogao je i Juancho da uzme slobodno leto da se priprema fizicki, nema ga 30 kg, ali decko je otisao da igra za reprezentaciju...
a to sto nam se 5 igraca povredilo na pripremama to nikom nista? samo jokicev otkaz je bitan...taj juancho moze da trenira koliko hoce 20 miliona godisnje nece videti u zivotu. uostalom, kad vidis kako nam je pola ekipe proslo na pripremama jokiceva odluka izgleda mnogo razumnije.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Zex88
Markan moj fantazi pulen :)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
By podgorica
Kako su Letonci mocna ekipa, mislim da mogu tako da se istresu na nekoga, al sve zavisi kakav ce im raspored doci, volio bih da oni odu u 1/4 finale na Spance, mislim da bi se dobro pokrpili s njima, mnogo su atipicna ekipa mogu da sipaju trojke nenormalno, ali im fale jos 2-3 igraca za potpunu sirinu jer nemaju sirok roster
By PASULJ PASULJ
djokonda napisao:
alonzo86 napisao:

a to sto nam se 5 igraca povredilo na pripremama to nikom nista? samo jokicev otkaz je bitan...taj juancho moze da trenira koliko hoce 20 miliona godisnje nece videti u zivotu. uostalom, kad vidis kako nam je pola ekipe proslo na pripremama jokiceva odluka izgleda mnogo razumnije.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam ovdje već objašnjavao svu tu misteriju zvanu pripreme.Evo sad Đorđević izjavljuje da je i Lazić povrijeđen.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 36

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]