Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Lucky
Šta je sa silnim insinuacijama o Tirionu i njegovom porijeklu? Ništa se ni ne nagoveštava. Čak se očekivala i značajnija uloga malog kovača i onog Brijeninog učenika.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By The Answer
Pa, SPOJLER moguć, ako ja dobro razmišljam, silne insinuacije o Tirionu su išle jer je raji bio potreban još jedan jahač zmajeva uz Deni i (ako to uopšte bude) Džona, (mada ja mislim da će to biti Bren vargovanjem zbog onoga što mu je rečeno u pećini) ali s obzirom šta se sad desilo sve to pada u vodu. Treći jahač je očigledno Najt King :D Cela ta priča o tri glave zmaja je postala aut jednim potezom u stilu Jana Železnog.

Kovač? Gendri? Tek se pojavio, ne mere odmah nešto vau... Videćemo šta će biti, po meni on ja zakoniti naslednik trona, jer je najstariji sin Roberta. Deni nije naslednik, ona je osvajačica. A i Džon ima više "prava" od nje zbog pravila prvi sin prvog sina. Sve to da im presto nije oteo Robert naravno. Cenim da će sa njim biti neka priča da će pojuriti Stormlands, tamo gde su Barateoni vladali.

A oko Podrika stvarno ne očekujem ništa spektakularno. Možda u nekom fajtu opet spasi nekome život, kao Tirionu, i onda junački pogine. Od tih gotiva likova tipa Bron, Tormund, Sivi crv i sličnih boraca ne očekujem da mnogo njih preživi.
Korisnikov avatar
By Lucky
A šta misliš koliko je bitno porijeklo samog Night Kinga? Jednom je i prikazan momenat kad su ga djeca šume pretvorila iz čoveka u ww.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By The Answer
Po meni veoma. I bitno i zanimljivo. I šta hoće, i zašto hoće to što hoće, i šta je bio pre toga tj da li je bio samo običan čovek ili neko malo bitniji? I što uopšte WW napadaju? Zašto su napali prvi put? I zašto napadaju opet baš sada? I da li će uopšte serija ulaziti u dublje tu priču... ja bih voleo. Naravno, postoji zilion teorija, mogući SPOJLERI, te da je Stark, i uopšte intrigira ta povezanost sa Brenom, te da juri da se osveti Deci, te da mu je glavni cilj Icle of Faces gde se veruje da još uvek ima Dece... ili jednostavno predstavlja smrt.

Hiljade pitanja, oko cele serije, što je najgore mislim da će brdo ostati bez odgovora.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pre početka ove sezone je procurio šturi scenario za sve epizode. Bukvalno je od reči do reči tačan do sada. Malo mi je to smor, nadao sam se boljem zapletu, ali jbg.

Ne očekujem mnogo od serije što se tiče priče (gluposti se i ovako nižu jedna za drugom), ali očekujem bolje efekte iz epizode u epizodu. Nadam se da će knjige ispraviti radnju.

PS
Jel sam jedini kojem smeta što se Ghost ni jednom nije pojavio ove sezone?
By milanezija
Bolje da se ne pojavljuje nego da ga ubiju kao sve ostale :D

Bila je scena snimljena sa njim i Dzonom kad napusta Vinterfel u 2/3.epizodi ali je isecena
Korisnikov avatar
By The Answer
Oko tih CGI ili kako već stvari je bar jasno, koliko para toliko muzike, a s obzirom koliko ima zmajeva sada u odnosu na sve prethodne sezone dobro je što u i Nimeriju nekako ubacili. Znam da su kukali za neku od prethodnih sezona da su hteli više CGI ali jednostavno ne mere.

Debeli će pre da se šlogira i rikne nego što će knjige da napiše. Plus serija i knjige odavno nemaju apsolutno nikakve veze. Ja sam pročitao prvu, koja je solidno verno prikazana na ekranu, krenuo drugu i negde pred kraj zastao, nastaviću nekad.

Sansa retard, da su je vernije prikazali na ekranu mrzeo bih debilku još više.
By surda
The Answer napisao:71minut traje. Znaju naši sajtovi tako da zaseru pa skrate, i to tako da izgleda kao kraj pa te zajebu. A stvarni kraj je bio brrrrrrrrrrr

FORCA WW!
Ne gledam na nasim sajtovima nista vec godinama.
Dovoljno znam engleski da me ubi ako sub kasni.
No, gledao sam preko moba pa vrlo moguce da je to problem :)
  • 1
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 155
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]