Pa, SPOJLER moguć, ako ja dobro razmišljam, silne insinuacije o Tirionu su išle jer je raji bio potreban još jedan jahač zmajeva uz Deni i (ako to uopšte bude) Džona, (mada ja mislim da će to biti Bren vargovanjem zbog onoga što mu je rečeno u pećini) ali s obzirom šta se sad desilo sve to pada u vodu. Treći jahač je očigledno Najt King

Cela ta priča o tri glave zmaja je postala aut jednim potezom u stilu Jana Železnog.
Kovač? Gendri? Tek se pojavio, ne mere odmah nešto vau... Videćemo šta će biti, po meni on ja zakoniti naslednik trona, jer je najstariji sin Roberta. Deni nije naslednik, ona je osvajačica. A i Džon ima više "prava" od nje zbog pravila prvi sin prvog sina. Sve to da im presto nije oteo Robert naravno. Cenim da će sa njim biti neka priča da će pojuriti Stormlands, tamo gde su Barateoni vladali.
A oko Podrika stvarno ne očekujem ništa spektakularno. Možda u nekom fajtu opet spasi nekome život, kao Tirionu, i onda junački pogine. Od tih gotiva likova tipa Bron, Tormund, Sivi crv i sličnih boraca ne očekujem da mnogo njih preživi.