Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
fino prica ovaj pomocnik, nadam se da ce tako biti i na parketu, moramo da krenemo da prodajemo igrace, da stvaramo igrace, da vratimo sve ono sto smo bili generacijama, samo mi se tu ne uklapa ovaj obrad :lol:
Korisnikov avatar
By djokonda
skeske napisao:
djokonda napisao:
PASULJ PASULJ napisao:Mislim da je Radičević pod ugovorom.A i da nije preskup je on za Partizan.A i da nije, bez ljutnje, to bi mu bila stepenica nazad u karijeri.
Ne bih se složio da je stepenica nazad...igrao bi Evrokup plus ABA ligu koja ima finu reputaciju kada je razvoj mladih igrača u pitanju (ja mislim da najviše evropskih igrača u NBA ide iz ABA lige). Mislim da bi mu dolazak u Partizan bio pametan potez...teško da bi negde drugde dobio prostor koji može da dobije u Partizanu, a da igra koliko-toliko jake utakmice.

Jel može neko da napiše koga za sada Partizan ima u roster-u?
Nije Muti strano da dovede starca da mu igra 35+ minuta...tako da je ovo o prostoru dosta diskutabilno...
To stoji...mada Radičević ne potpada pod grupu mladih igrača kakve Muta obično ignoriše...on je već sada za ovakav Partizan ime i ne bi Muta mogao da ga drži na klupi jer bi predstavljao investiciju kluba. Pre bi mogao da se podvede u kategoriju gotovog igrača kojem samo treba sezona u kojoj bi se isporomovisao, a Muta bi se posle hvalio kako ga je on stvorio kao igrača. Voleo bih da ga vidim u Partizanu, ali mislim da od toga nema ništa.
By Werner
Jomer napisao:fino prica ovaj pomocnik, nadam se da ce tako biti i na parketu, moramo da krenemo da prodajemo igrace, da stvaramo igrace, da vratimo sve ono sto smo bili generacijama, samo mi se tu ne uklapa ovaj obrad :lol:

Šta fino priča?

Lupeta najstrašnije...
Korisnikov avatar
By BogdanB
Saradnja izmedju Partizana i Dinamika ide sjajno, Lazic je zavrsio u Megi.

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Pisu da je Muric tuzio klub..
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 147

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]