Stare teme
Korisnikov avatar
By rudonja
Dajte neku analizu Bud-Uni ko je gledao.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
luki napisao:
BBBbbb napisao:Ja nesto sumnjam da je on popravio razumevanje igre, vise verujem da je trener Unikahe izuzetno strpljiv covek ili pobornik indijanske kosarke.
Kad budem bio dokon moram odgledati neku njihovu utakmicu.

Izvini da li si ga gledao uopste ove i prosle sezone ili sudis po onome sto je nekada pruzao kod Vujosevica?
Nisam ga gledao ove sezone, prosle jedno, ali sam ga i previse gledao pre toga, ne samo kod Vujosevica.
Moguce da je resio da ubaci glavu u igru.
On je individualno veoma dobar evropski centar, ali brate sto taj nije znao gde bije po pitanju timske igre, pogotovu u odbrani se vidi.
Poslednja izmena od BBBbbb u Sre Okt 19, 2016 11:33 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By skeske
rudonja napisao:Dajte neku analizu Bud-Uni ko je gledao.
Gledao sam na preskoke. Unikaha je druga dimenzija u odnosu na Buducnost. Musli ih je unistio, jednostavno bez Dzejmsa ne mogu. Unosio ih je ledjima, igrao pik, pravio sjajne blokove, bio tu oko skoka uvijek, zaokret lijevom, zaokret desnom, prvi u kontri bar tri puta, trci mnogo bolje nego prije dvije sezone. Generalno je popravio tijelo. Malokrvnost mu je nestala, konkretniji je. Dobro se uigrao sa ekipom i sve to izgleda sjajno. Sto se Buducnosti tice, nisu imali rjesenja za Muslija, od tog je sve pocinjalo, izgradjene pozicije Unikahe, glupi faulovi bez lopte, kratka rotacija... sve je to uticalo da utakmica bude gazenje.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Par redaka iz Fuenlabrade.
Paunić i Popović odlični, kao i Musa Dianje, koji je igrao povređen, samo 15-ak minuta. Da je igrao 30 imao bi 20 poena i 20 skokova.
Sa druge strane Monia ubacivao frižidere, ali ga sjebala peta lična. Rowland je opak igrač, na kraju umalo da sam dobije utakmicu.
Generalno, Khimki je mnogo bolja ekipa i glatko bi pobedili samo da se Pullen pojavio na utakmici. Ljudi moji, koliko njega boli patka, pa to je strašno :) .

P.S. Paun i Pop jako prijatni momci.
Prikačeni fajlovi
Fuenla 01.jpg
Fuenla 01.jpg (37.34 KiB) Pogledano 1008 puta
Fuenla 05.jpg
Fuenla 05.jpg (154.36 KiB) Pogledano 1008 puta
By podgorica
Bio sam off s foruma 2 dana oprostite sto ne odgovorih na vrijeme.

Sto se utakmice tice: Musli nas je pregazio i djeluje jako dobro, vrlo je pokretan mora mu se priznati , a neka sto je on dobar nego i centar rezervni njihov je mazga jedna, dok kod nas na centarskoj poziciji bili samo Nikolic i Bacovic i to je bio glavni razlog zasto su nas razbucali i to bez Nedovica, razlika u kvalitetu je i vise nego evidentna, ali steta sto smo bili oslabljeni neigranjem Jamesa, atmosfera u sali je bila dobra, uz Vranjesa Seada i Gordica bismo se vjerovatno dobro pokrljali s njima, ali sta da se radi ni oni nisu kompletni bili.

A Musli je stvarno izgledao vrhunski, ali uzmite u obzir da je protiv sebe imao Nikolica i Bacovica koji zajedno nemaju Muslijevu kilazu, Nikolic moze da izgleda super protiv nekih slabijih centara, ali je za ovaj nivo jos uvijek fizicki nedorastao, da ne pricam za Bacovica.

MWilly je doktor kosarke.
Korisnikov avatar
By Poska
Мачван у победи Арманија над Дарушафаком, за скоро 30 минута на терену, 19 поена, 19 поена, 5/7 за 2, 3/3 за 3, 3 дефанзивна, 3 офанзивна скока, 3 асистенције, 3 изгубљене лопте, индекс 21.

Радуљица 6 поена.

Eдит: Изгледа да Ћави Пасквал преузима Пао.
Korisnikov avatar
By MileBL
Paskval prosle sezone nije blistao u Barsi iako je imao veliki broj igraca sa duzim stazom u timu, nekako mi ne izgleda kao neko ko ce na brzinu uigrati ekipu.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 47

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]