Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
luki napisao:Nisam ga gledao ove sezone, prosle jedno, ali sam ga i previse gledao pre toga, ne samo kod Vujosevica.BBBbbb napisao:Ja nesto sumnjam da je on popravio razumevanje igre, vise verujem da je trener Unikahe izuzetno strpljiv covek ili pobornik indijanske kosarke.
Kad budem bio dokon moram odgledati neku njihovu utakmicu.
Izvini da li si ga gledao uopste ove i prosle sezone ili sudis po onome sto je nekada pruzao kod Vujosevica?
PODFORUM ZA TRANSRODNE/TRANSRIĐE OSOBE!!!
STOP NASILJU I NETOLERANCIJI
rudonja napisao:Dajte neku analizu Bud-Uni ko je gledao.Gledao sam na preskoke. Unikaha je druga dimenzija u odnosu na Buducnost. Musli ih je unistio, jednostavno bez Dzejmsa ne mogu. Unosio ih je ledjima, igrao pik, pravio sjajne blokove, bio tu oko skoka uvijek, zaokret lijevom, zaokret desnom, prvi u kontri bar tri puta, trci mnogo bolje nego prije dvije sezone. Generalno je popravio tijelo. Malokrvnost mu je nestala, konkretniji je. Dobro se uigrao sa ekipom i sve to izgleda sjajno. Sto se Buducnosti tice, nisu imali rjesenja za Muslija, od tog je sve pocinjalo, izgradjene pozicije Unikahe, glupi faulovi bez lopte, kratka rotacija... sve je to uticalo da utakmica bude gazenje.
When I'm dead I'll be dead a long time, but the wines so pleasing and so sublime.
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________