Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
jbg plase nas se i kad smo ovako polomljeni, pa nam jos diktiraju sta cemo da igramo, opusten sam po pitanju svega ponavljam polomicemo te lance i ustacemo a tada ...
Korisnikov avatar
By Poska
Рекао сам да ћу имати овде питања, када буде све јасно. Још није. Онај текст није тачан, то је преведено са Еурохупса, који је тамо говорио то исто само везано за Ел, Ек није спомињан. Имамо и случај КС Израела, који је стао иза своје екипе, и није им наметнуо никакве санкције због играња у Ек. Треба сачекати одлуку Шпанаца и Руса(јер су председници њихових савеза баш потезали питање суспензија), али и екипа које учествују у Аба лиги, а и даље су на списку за играње Ек.
By DonBrodka
Ovo će da traje dve godine, a nas u ULEB ligi vise nece biti... Eurocup jači od ovoga...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Karaburac
vrhunsko proseravanje... Kazes bolje je organizovano takmicenje koje traje vec 10 godina od onog koje se prve godine sada odrzava :roll: parama? Koje su pare jbt u Eurokupu, nemoj da se zajebavamo... Pa od tog vrlog takmicenja smo ne tako davno odustali jer je procenjeno da je veci trosak nego sto donosi dobit. Atraktivnost? Hoces da nadjemo postove iz sezone kada smo igrali EK i koliko je smatran atraktivnim?

Kad nesto kazes bilo bi red da bar malo obrazlozis... Ovako ti se izlaganje svodi na ''dodjoh, lupih, odoh''.

Na kraju krajeva, EK je mozda i bolje takmicenje, ali za to se trebaju dati argumenti, a ne ovako laparati.

Uzgred, na ovaj post sam odgovorio kao drugi forumas, ne kao moderator, ko god smatra da je ''proseravanje'' za kaznu, nemam problem sa tim.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 178

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]