Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
Volim kada nam dodju igraci koji su nasi :D Kenan, Lukovic (plus je I protiv mandatara :D) I teska lozana Robinson.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By MileBL
Karaburac napisao:MileBL kakav Lucic?
Lukovic, zamjenio sam bracu Lukovic sa Lucicima i jedni i drugi imaju veze sa MZT-om i Partizanom
Korisnikov avatar
By Lika
MileBL napisao:Resili ste mjesto rezervnog muslimana u timu :)

Ne vjerujem da cete imati vise visokih igraca, imate vec petoricu: Birca, Majstorovic, Koprivica, Lucic i Karahodzic
Sljedeći ovakav post od bilo koga i automatski ban.
Mi nismo takav forum :!:
Korisnikov avatar
By Jomer
tek sada vidim da je Kenan dosao na pozajmicu, bas losa prica, ja se ponadao 4 godosinji ugovor, pravimo igraca za Unikahu
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa sto je losa prica? To je neka nasa realnost... Samo ga ne treba gledati kao prospekt za prodaju nego kao nekog ko treba od starta da radi ono sto rezervna cetvorka treba da radi. Vrabac je nas igrac pa tesko da cemo ga nekom prodati... Nas jedini prospekt je Vanja, a i on kako je krenuo nece niko dinara dati za njega.
Korisnikov avatar
By Jomer
mislim da ne moze toliko da napreduje da bi nam pomogao ove sezone, on tek kroz dve-tri godine moze da pruzi nesto, sad cemo samo mi njemu da pomognemo da predje iz juniorske u seniorsku
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jomer napisao:mislim da ne moze toliko da napreduje da bi nam pomogao ove sezone, on tek kroz dve-tri godine moze da pruzi nesto, sad cemo samo mi njemu da pomognemo da predje iz juniorske u seniorsku
Igra on seniorsku kosarku vec dve godine, nije bas da mi treba da ga ucimo da hoda. Ima visinu, ima talenta, malo kosta, to je to. Da li je nas igrac ili ne i nije toliko bitno. I onako smo u takvoj buli sa finansijama da svake sezone moze da ode ko god hoce bez obestecenja.
Korisnikov avatar
By Poska
План им је да по истеку уговора пређе код нас.

Нема се пара, тако да је ово скроз ок, јер онда му ми не плаћамо целу плату, него део. Никоме се очигледно не нуди више од 100-120к, нема се.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 178

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]