Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Najzad jedno finale..Bobana u finalu,Zorane ne..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By djokonda
Ne preterujte...to što naši sportisti dobijaju od države u individualnim sportovima je minimum za ozbiljne rezultate a u nekim sportovima nije ni za to. Na kraju krajeva, to je smešno u odnosu na to šta od države (državnih firmi) preko titovih blizanaca dobijaju fudbaleri ili košarkaši. Ja skidam kapu svakom našem olimpijcu jer je on postigao olimpijsku normu i tako izborio pravo na učešće na OI...posebno skidam kapu učesnicima u individualnim sportovima jer većina njih nema ni približne uslove kao većina takmičara protiv kojih se takmiči i sve što su postigli uglavnom je rezultat velikog rada i odricanja.

@zexx...na osnovu čega si očekivao od Ivane bar finale u ovoj disciplini?
By milanezija
Stresnije kad ne vidiš šta se dešava, čekaš da okine, a onda u 2 hica spadne na 15.mesto. A posle narednih 10 treba da se vrati nazad. jezivo je, valjda će bolje biti sad uživo
Korisnikov avatar
By Zex88
Djokonda,ocekujem od Ivane uvek dosta(ne znam zasto),znam da nije njena najjaca disciplina,ali sam mislio da moze i ovde u finale.
Jomer,isto.. A pazi svi ti promasaji su nerealno mali,ja bih masio metu..
Ja imam ogromno postovanje za nase sportiste,pogotovo za one u malom sportovima.. Medjutim,imam problem sa laziranjima rezultata po raznim domacim takmicenjema gde se napravi norma,a na OI budu daleko i od norme ili odustanu..I to posle silnih priprema.. Njih nema puno,ali mi bodu oci..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Drex
stvarno ne volim da osporavam ni pljujem bilo kog našeg sportistu, ali nekad prosto ne ostane izbora.

Mogao bih puno toga napisati o Ani i Jeleni, ali suzdržaću se, da ne ispadne da imam izlive mizoginije.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 20

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]