Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Francuzi ocekivano rutinski..Grizman odradjuje ono sto treba..:-) Bice klasik Francuska-Nemacka..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
MILOS OBILIC napisao:Sta mislite ko ce biti najbolji strelac prvenstva ? Miler i Ronaldo su verovatno favoriti, ja tipujem na Zazu ili Pilea kao spica iz senke.
Zex88 napisao:Grizman..
https://twitter.com/boohooMAN/status/749693748108460033
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ala sam pogodio za Pelea i Zazu. Ajde Pele je dao dva gola, ali je tragicar, kao i Zaza.
Naingolan je mozda uz Vidala i najbolji box to box veznjak na Svetu. Kako bi legao Junajtedu, zar ne Zex ?
Korisnikov avatar
By Zex88
Ne znam,odigrao je dobro prvenstvo,ali mi se on ne svidja.. Moguce zbog frizure.. :-)

Korisnikov avatar
By Poska
Мајстор фудбала је само један, и он је у Вест Хему. ;)
Korisnikov avatar
By Zex88
Svabe stisle,Francuzi ne mogu preko pola da predju..

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Veceras finale Evropskog prvenstva. Nije bilo preterano efikasno i prijatno za gledanje. U finalu dve takticki najbolje reprezentacije Portugal i Francuska. Portugal nije puno toga pokazao, ali su usli bez poraza u finale i imaju Ronalda. Francuska sa druge strane se oslanja na trio Paje - Ziru - Grizman i trkaca u veznom redu i to im je donelo finale. Odbrana i jedne i druge rerpezetnacije nije vrhunska, ali i ne prima puno golova. Golmani i jedne i druge reprezentacije su odlicni.
U finalu se ne ocekuje neke fudbal. Sto se mene tice nadam se da nece biti bas toliko dosadno i nadam se de ce Pepe igrati za Portugal pre Alvesa, a Kante pre Sisoka za Francuze.

Potencijalni igraci utakmice: Alves, Nani ili Ziru
Korisnikov avatar
By Zex88
Povreda Ronalda upropasti finale..

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Re: KK Crvena Zvezda 25/26