Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Ја их никада не бих тужио. Ово је добра реклама. Да не спомињем да је наш грб већ искоришћен(ок не баш кошаркашки, већ фудбалски, и то мислим баш у Француској).
Korisnikov avatar
By Zex88
@Bogdan, ako je koristio grb Partizana bez saglasnosti,onda moze.. Ovo nije neka tezga na buvljaku vec oficijalni sajt, a koristi se grb Partizana za sticanje finansijske dobiti.

@Poska,kakva crna reklama, sta Partizan ima od ovoga, posto se reklamiras da bi nesto dobio,zar ne?

O samoj debilnosti majice,ne bih govorio,ali bas bih voleo da vidim tog navijaca koji ce da kupi majicu Partizan-Limoz.. Da ne bude zabune,isto bih rekao I da je Zvezda u pitanju.. Partizan Fuenlabrada ima svaku logiku I to je potpuno druga prica,ovo nema nikakvu..
Korisnikov avatar
By Poska
Не мора све да се везује за материјалну добит.

О дебилности мајице се може дискутовати, али остајем при свом ставу да их никако не бих тужио.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ajd da sklonimo materijalnu korist, koju drugu korist ima Partizan od ovoga?
Korisnikov avatar
By Poska
Има добит да неко ко није чуо, сада ће знати, мада сви су преко Леа већ упознати вероватно, ионако је урађен онај документарац за канал +.

Опет кажем, мени не смета. Може да се дискутује о дизајну свакако.

Нећу више да тролујем тему, толико сам имао да кажем.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Mekel i Rocesti ponovo zajedno, dobar su oni tandem. Evo i Parakuskog u Uniksu. Moglo bi se reci ceo Njizni od prosle godine uz Kinzija i Tomsona.

Sent from my LG-D290 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By skeske
Poska napisao:Ја их никада не бих тужио. Ово је добра реклама. Да не спомињем да је наш грб већ искоришћен(ок не баш кошаркашки, већ фудбалски, и то мислим баш у Француској).

Ako Limoz treba Partizanu, bivsem Evropskom prvaku, da pravi reklamu onda hajmo se svi kolektivno odreci kosarke.
Korisnikov avatar
By Peja
Naklon za Vujosevica.

Odgledao sam obe utakmice sa Spancima.

Dva momenta su pamtiti vecno

1. Kako Don Dule elegantno oblaci sako na kraju drugog meca i pruza ruku treneru Martinezu a pritom ne gleda u njega vec tamo negde u tribine. Kakav je to car :D Oplako sam

2. Trener Valensije posle serije Limoza u drugom mecu u centru paznje kamere, a faca mu u fazonu 'dobili smo barsu, real al ove necemo nikad' bukvalno je odustao od utakmice, nije vise ni on sam znao kako da pokrene igrace niti sta da im kaze. Verovatno je razmisljao sta da kazem igracima koji melju Barsu i Real..ove ne znamo pa ne znamo... :D :D :D
Korisnikov avatar
By BogdanB
1. Nije u tribine gledao, trazio je Lucica, posle ga je stigao I pozdravio se sa njim.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]