Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Najjaci deo mi je kad kaže aki nije kontra igramo pesnicu za... I onda ne moze da prepozna kojeg crnca trazi na klupi xD haos!

Sent from my LG-D290 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By rudonja
Stiglitz napisao:Cenim da ce ovaj Rebic da sanja Vujosevica cele sezone :lol:

edit: evo ceo :)
[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=inGZ_1MqLU0[/bbvideo]

Momak ce da prevodi u timu i da trenira sa njima. Samo napred.
Korisnikov avatar
By Poska
Биће му доста тешко. Мораће максимално да се потруди за језик, ако хоће да успе. Биће успона и падова, временом ће се и то пребродити. Али ће зато сада имати физички доминантне играче и моћи ће да игра одличну обрану, можда не ове сезоне, али следеће, када буде могао да изабере играче. Можда доведе и Миленка, а мислим да ће на лето пробати да доведе Вању.
Korisnikov avatar
By Jomer
Poska napisao: Биће му доста тешко. Мораће максимално да се потруди за језик, ако хоће да успе. Биће успона и падова, временом ће се и то пребродити. Али ће зато сада имати физички доминантне играче и моћи ће да игра одличну обрану, можда не ове сезоне, али следеће, када буде могао да изабере играче. Можда доведе и Миленка, а мислим да ће на лето пробати да доведе Вању.
bold 1 apsolutno se slazem, iz 1001 razloga mu zelim da razvali u francuskoj, ali ova jezicka barijera je veliki problem, mora da radi na sebi ili Francuski ili Engleski mora da nauci, ima dosta vremena, dosao je u sred sezone tako da ce mu tolerisati neke stvari ali od leta ako se ne spremi bice cupavo

bold 2 isto sam napisao na nasoj temi :D , i ja imam neki osecaj da ce pokupiti Marinkovica na leto, a i mali gotivi njega, ako uplati neko obestecenje od 300k mislim da bi za sve bila win win situacija
Korisnikov avatar
By BogdanB
Kako ne zna engleski? Juce kada je Rebic rekao difens, Dule je vrisnuo I rekao NE :lol:

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Ma razume, ali ne zeli da uci da prica.
Korisnikov avatar
By Poska
https://twitter.com/bomaye12/status/690484859790364672

Да зна које колено му псује када погреши. :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jao Dule sta im radis Dule ? Nisu ni losi navijaci Limoza. A neki na forumu pre pocetka sezone bili protiv eventualnog dolaska Mek Keleba u Partizan, a covek se igra protiv Valensije. Vesterman isto jako dobar.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]