Stare teme
By Moneymaker
Biće tu svega i svačega do početka naredne sezone..Svakako nisu čista posla..

Prvo, platili su Njemci poprilično obeštećenje za njega tako da nema logike da nam ga daju za džaba..

Nema neke logike ni da ga mi sada kupimo jer je, iskreno govoreći, mačka u džaku i nemamo pojma šta od njega očekivati.

S' obzirom da su u posao uključeni Pešić-Ražnatović-Čović mućka je zagarantovana.

EDIT:
Meni je i dalje npr. nedefinisano šta i kako sa Aranitovićem!? Je li u pitanju pozajmica ili smo ga dali Mišku 100%? Da li se vraća kod nas?b

Imam osjećaj da je tako i u Vasinom slučaju, svako priča šta mu odgovara
Poslednja izmena od Moneymaker u Ned Dec 27, 2015 4:52 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nije Covic nista konkretno rekao.A i vise verujem Bajernu nego njemu..
Gudura ponovo kad treba..Stime izdominirao u skoku..Jovke standardno..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Gale
Hm...Ova izjava Čovića sadrži i uvod, i razradu i zaključak, tu je takođe i moralna pouka za sve neverne Tome. Fali samo jedno : informacija o tome na koliko je ugovor zaključen. Kad god političar ( koji god) tako zapeni i počne da deli moralne pouke, ali ne i precizne podatke, to znači samo jedno : Da mu precizni podaci ne idu u prilog. Što će reći da jeste pozajmica. Barem za sada. Dolazak Vase je inače ( izgleda) samo jedan element šireg posla.

Meni će u svakom slučaju biti zanimljivo da gledam njega i Guduru.
Korisnikov avatar
By Zex88
@Moneymaker,Aranitovic je pozajmica..

@Gale,pozajmica je 100%.. Meni samo nije jasan Vasin mozak,jedva ceka da se vrati tamo gde ne moze ni u 12 da bude..
Korisnikov avatar
By Zex88
Hoce li nas pogledati Bogovi gvozdja?
https://twitter.com/EuroBBallVideos/status/681153429343973376
Korisnikov avatar
By The Answer
Jel ti to namerno već godinama ne možeš da ubodeš ničije prezime kad su stranci u pitanju ili...?

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
http://www.redstarbelgrade.info/kosarka ... abzon.html

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Vucina,bem ga ja u pedu,dobi i nas i Partizan.. Medjutim,volim ga,zato sto je lud.. :D
Korisnikov avatar
By Jomer
Zex88 napisao:@Moneymaker,Aranitovic je pozajmica..

@Gale,pozajmica je 100%.. Meni samo nije jasan Vasin mozak,jedva ceka da se vrati tamo gde ne moze ni u 12 da bude..

ovo sam ja pitao dole na temi mladje kategorije, kako je moguca pozajmica kad mali nema potpisan profesionalni ugovor, postoji mogucnost usmenog dogovora ali zvanicna pozajmica tesko
  • 1
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ja se sa momcima sa koledža uvek plašim[…]