Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao: Pet Maj 08, 2026 3:22 pm
Karaburac napisao:
Salvatore Guliano napisao:Ja se sa momcima sa koledža uvek plašim šta i kako, pogotovo kada su visoki u pitanju, na jednog Petruševa imaš X Korpivica, Janković, Jovanović, Ristić i slični. Mada tu spadaju i određeni NBA škartovi tipa Simonović, Pokuševski, Smajlagić.

Što se tiče Nikolića, ja sam na više mesta pročitao da se on dogovorio sa Spartakom, nema mi to mnogo logike s jedne strane, ali možda i pametno. Dečko je 2005, dakle 21 godinu, ima još prostora i za koledž nakon sledeće sezone.
Ja to gledam ovako. Svaki Amer u Evropi je prošao taj isti koledž sistem, pa su okupirali Evropu. Ne treba biti toliko skeptiačn prema sopstvenoj deci.

NCAA 1 divizija je ove godine imala 31 igrača našeg koji je igrao barem jedan sekund. Sledeće očekujem da će biti preko 50. One tamo, mislim da će preći 70. To je neminovnost za kupovinu novih igrača.

Interesantan info za Nikolića. Žeks i ja smo svojevremeno baš pričali da bi mu sezona ili dve u Igokei ili Spartaku bila najbolja odluka. Igrao bi Evropu, a opet nije toliki skok kao direktan odlazak u EL.
Изгледа да ће Николић у Спартак..

Послато са SM-S937B помоћу Тапатока
Što se kaže... kad sam ja o tome pričao :mrgreen:
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ja se sa momcima sa koledža uvek plašim[…]