Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Pejo,trazio,dobio ga.. :D Dusa me boli sto nismo uzeli jos jednog letaca umesto Stimca..

Mile,a pazi ovo..

Kvinsi posledja 4 meca.. 22,23,24,25.. Kao sto kaze Poska,indijanac.. :D
Korisnikov avatar
By Peja
Ako se provucemo dalje mislim da imamo ozbiljne sanse za top8..
Ova ekipe moze samo bolje igrati, to su sve mladi igraci i imamo dosta prostora za napredak.

Realno kad se pogleda koga smo sve dobili sa kakvim igracima, sa Markusom i Dangom to moze biti samo bolje a i nadam se da Miler jos nije dostigao najjacu formu.
Korisnikov avatar
By MileBL
Igra Kvinsi nema sta, ali mislim da bi mogao igrati jos bolje kada bi imao pomoc bar desetak minuta od Tejica, posebno kada su na drugoj strani fizicki jaci protivnici, danas je bio 35 minuta u igri, puno je to.
Korisnikov avatar
By kontrabas
@zex

Čekaj, tebi je stvarno ok, kako je Simonović čuvao Rajsa? Redovno mu je Rajs lomio kičmu i ostajao sam na šutu, sam kao duh. Mislim, ako je strategija bila da mu se ostavi onako otvoren šut, da se samo spreči ulaz, mogao je svako da ga čuva, pa i Harden. I da, Rebić i Gudurić ne bi ispadali kao Simonović; on je u tom momentu izgledao kao da je sa klizaljkama za led izašao na teren. Ako ti se odbrana svodi na to da dupetom fasuješ parket, da ti protivnički igrač lomi članke, onda kao da nisi na terenu.
@mikoni
Kakva crna odbrana? Pogledaj ponovo. Simonović nije branio Rajsu ni ulaz, ni šut, ovaj bi ga jednostavno izlomio i Simonović bi završavao na patosu. Odatle je jedino mogao da mu postavi nogu pri eventualnom ulazu, da mu brani šut nikako. Kontam da se pobedi ne gleda u zube i raduje mi što ste pobedili, ali glupost ostaje glupost. Nepotreban rizik, kada na klupi imaš tri igrača, kojima Rajs ne bih sa takom lakoćom lomio članke.
Poslednja izmena od kontrabas u Sub Dec 05, 2015 12:37 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika

Jel ovo Monija trazio ofsajd? :D
Korisnikov avatar
By Zex88
kontrabas napisao:@zex
Čekaj, tebi je stvarno ok, kako je Simonović čuvao Rajsa? Redovno mu je Rajs lomio kičmu i ostajao sam na šutu, sam kao duh. Mislim, ako je strategija bila da mu se ostavi onako otvoren šut, da se samo spreči ulaz, mogao je svako da ga čuva, pa i Harden. I da, Rebić i Gudurić ne bi ispadali kao Simonović; on je u tom momentu izgledao kao da je sa klizaljkama za led izašao na teren. Ako ti se odbrana svodi na to da dupetom fasuješ parket, da ti protivnički igrač lomi članke, onda kao da nisi na terenu.
Ooo,odgledaj ceo mec. Da izlomio ga je Rajs,nije pogodio,posle ga je Simon zakljucao.. Rajs nijednom nije probio Simona,pokusavao je sutem onda spolja i pogodio je samo jednu dugu dvojku. Prica da Rebic moze da cuva Rajsa je u najmanju ruku smesna..

I da vidimo kako je to Rajs unistio Simona i statisticki.. Rajs je imao 5p. 2/9 sut iz igre i 5 izgubljenih lopti..

I Lazic i Simon su odlicno cuvali Rajsa.

Kontrabas i dalje nastavlja da bi Rebic bolje cuvao Rajsa.. Odoh da gledam Nikse,previse je ovo za mene..
Korisnikov avatar
By kontrabas
Da i kao celo vreme ga je Simonović čuvao. Ma nemoj. A sad da te zaposlimo u nekoj stranci sa takvim argumentima. Tamo to prolazi.
To, što iznosiš, je Rajsova statistika za ceo meč. U čijem većem delu ga je neko drugi čuvao. A pazi sad. Za onaj segment, kada je Simon čuvao Rajsa, Rajs šutira je 1/1 ili 1/2 iz igre, ima 1 asistenciju, 1 blokadu i 0 izgubljenih lopti! Jel vidiš razliku u poretku sa ostalim delom meča? Naravno, vidi se iz aviona. Čitaj, da ste Simonovića zadržali na Rajsu još duže, ne bi ti sada ovako likovao. No da završim: ako je za tebe ok, da neko onako ispada u odbrani i više pliva po parketu, nego što je u odbrambenom stavu ispred igrača, koga treba da čuva, onda je odbrana za tebe fundamentalno drugačiji pojam, i nema šta da razmenjujemo mišljenje.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jebe nam se dal je Simon dobro ili lose cuvao Rajsa kada smo pobedili. A nismo mogli da izgubimo :D.
PS: Odbrana je bila kriminalna.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ti si ispao iz svake ozbiljnije rasprave sa rečenicom:nisam gledao meč do kraja,ne znam kako ste dobili,ali znam da se Markus i Miler takmiče u divljanju i da bi zbog njih izgubili..
Ja napisem i Lazic i Simon su ga dobro cuavli,ali ni to verovatno nisi gledao..
Još jedan dokaz da nemaš pojma šta se dešavalo je ideja da je Rajs imao 1/1 ili 1/2 iz igre kad ga je čuvao Simon.. Makar pogledaj pbp..

RAJS PROTIV SIMONA

Pogadja za 2
Udara blokadu
Promasuje trojku
Promasuje trojku
Promasuje trojku

Trener ga menja.. Toliko o tome..

U tim trenucima,Zvezda sa -1 odlazi na +4..

Teorija,upropastio je Simona,ali mu je dao samo dva poena i imao jednu asistenciju..Vau..
A onda navodiš Rebića kao defanzivnog štopera za Rajsa,čoveka koji je bio mvp i f4 el i evrokupa..Reba koji ne moze da odbrani stolicu,a ne Rajsa..Tačno bi me bilo sramota na tvom mestu..
Zato kad već nećeš da odgledaš celu utakmicu,idi gledaj u zvezde..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By skeske
Sad bih smio potpisati, da smo potpisali nekog Tajusa umjesto Stimca da bi imali ozbiljne sasne za TOP8. Imamo ih i sada, ali u prvom slucaju bih smio ruku da zalozim da cemo proci u TOP8. E da, ako ne prodjemo u TOP16 osvojicemo EK. :)
  • 1
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]