- Sub Dec 05, 2015 12:37 am
@zex
Čekaj, tebi je stvarno ok, kako je Simonović čuvao Rajsa? Redovno mu je Rajs lomio kičmu i ostajao sam na šutu, sam kao duh. Mislim, ako je strategija bila da mu se ostavi onako otvoren šut, da se samo spreči ulaz, mogao je svako da ga čuva, pa i Harden. I da, Rebić i Gudurić ne bi ispadali kao Simonović; on je u tom momentu izgledao kao da je sa klizaljkama za led izašao na teren. Ako ti se odbrana svodi na to da dupetom fasuješ parket, da ti protivnički igrač lomi članke, onda kao da nisi na terenu.
@mikoni
Kakva crna odbrana? Pogledaj ponovo. Simonović nije branio Rajsu ni ulaz, ni šut, ovaj bi ga jednostavno izlomio i Simonović bi završavao na patosu. Odatle je jedino mogao da mu postavi nogu pri eventualnom ulazu, da mu brani šut nikako. Kontam da se pobedi ne gleda u zube i raduje mi što ste pobedili, ali glupost ostaje glupost. Nepotreban rizik, kada na klupi imaš tri igrača, kojima Rajs ne bih sa takom lakoćom lomio članke.
Poslednja izmena od kontrabas u Sub Dec 05, 2015 12:37 am, izmenjeno 1 put ukupno.
sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.