Stare teme
Korisnikov avatar
By Mikoni
Ostavim Ertela, tu je Djentile.. Da nisam izbacio Jovica i ubacio ono brdsko govedo Gordica, kolo bi bilo odlicno. CAk bih i onog Brajanta s indeksom jedan progutao.

Inace, mislim da je Jovic bio mozda i najbolji kad se gleda odnos cene i indeksa.
By surda
Zbog izbacivanja Huertela ostavim Raduljicu...
Realno je da je Jovicu pocetna cijena bila preniska. Zato sam ga i uzeo u prvom kolu. No, isto tako cisto sumnjam da ce nastaviti sa partijama od oko 20 indeksa ili vise.
Oko 80 od 4 igraca, imam jos 6 vcrs.
Korisnikov avatar
By The Answer
Samo da izjavim za dnevnik da želim sve najgore od srca Todoroviću, Singltonu i Harangodiju, autobus im obe noge polomio!

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
By surda
Majku mu kad su vec stavilida je Huertel povrijedjen mogli su i da je Doellman...
Singleton+Raduljica+Doellman+Datome=10.5
Ioannis me opasno izvuce :clap:
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ni ja nisam imao pojma za Doelmana, al' su azurni, jeb'lo majku...

Inace van toga, renesansa. posle ponizavajucih 55 u prvom kolu sada odlicnih 100, dovoljnih za beg sa dna. Da nije bilo peha sa Doelmanom i da Zoran Dragic nije nemac pojma kao sto jeste, bio bih u zlatnoj sredini. Mada je i ovo dobro, za pocetak :dance:
Korisnikov avatar
By Gale
Kod mene je u toku finansijska konsolidacija. Ispada da je moj izbor za prvo kolo bio toliko tragičan, da ću sada najmanje pet kola samo vaditi fleke - a o nemogućnosti da angažujem indeksne aždaje da i ne govorim.

Osećaj kada ti deset igrača donese zaradu je možda i bolji od onoga kada ti deset igrača donese svaki po dvocifren indeks...
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Naravno da Doelman suri sad kad sam ga izbacio ( nakon sto je proslo kolo bio povredjen i doneo mi krompir ). Njegova zamena Saric mrsavih 12.

Zato Bilan madjija 22.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]