Zex88 napisao:Kao što sam i mislio,samo sam se pošteno iznervirao..Jbg...Jovke i Lazinjo imaju smisla samo ako mislite da sve koševe dajete iz kontranapada...Jovke ove finte može da prodaje samo deci iz Mege. S druge strane, Mekel je dodavanjima iz pika ozbiljno bacao ovu decu u rebus u defanzivnim rotacijama, bukvalno su se sudarali...nije Mekel kriv što mu saigrači ne znaju šta će sa loptom (ako ne mogu da šutnu trojku). Radonjina vizija košarke je samo plej spušta loptu u dribling...zato mu Gudurić ne igra.
Mi smo potpuno promašili ove sezone sve..Sramotno je odstranjivanje Gudurića.. Pa smo gledali patnju bez šutera.. Lazinjo,Jovke i Cirba brat su duša ovog tima..Mekela pokloniti bilo kome.. Radonja se debelo gubio u ovom meču..Negde oko 5000 ljudi u Pioniru..
Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Say my name...
djokonda napisao:Oni su dobili ovu utakmicu.. Mekel,Mekel se samo pošteno gubio.. Koliko je lopti izgubio večeras?Zex88 napisao:Kao što sam i mislio,samo sam se pošteno iznervirao..Jbg...Jovke i Lazinjo imaju smisla samo ako mislite da sve koševe dajete iz kontranapada...Jovke ove finte može da prodaje samo deci iz Mege. S druge strane, Mekel je dodavanjima iz pika ozbiljno bacao ovu decu u rebus u defanzivnim rotacijama, bukvalno su se sudarali...nije Mekel kriv što mu saigrači ne znaju šta će sa loptom (ako ne mogu da šutnu trojku). Radonjina vizija košarke je samo plej spušta loptu u dribling...zato mu Gudurić ne igra.
Mi smo potpuno promašili ove sezone sve..Sramotno je odstranjivanje Gudurića.. Pa smo gledali patnju bez šutera.. Lazinjo,Jovke i Cirba brat su duša ovog tima..Mekela pokloniti bilo kome.. Radonja se debelo gubio u ovom meču..Negde oko 5000 ljudi u Pioniru..
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).
Ball don't lie.
Zex88 napisao:Mekel 7 asistencija i 4 izgubljenje...plus veliki broj dodavanja posle pika koja su inicirala višak koji je rešavan šutem za tri. Svaka čast Lazinju na odbrani, ali on nijedan koš nije izmislio nego je pogađao otvorene šuteve. Meni je Mekel vrlo dobar...igra sa mnogo energije, zna da dodaje preko odbrane i levom i desnom rukom...veći je problem što su ostali bekovi ekstremno nekreativni sa loptom u rukama. Što se Jovića tiče...on vama danas nije ni igrao pleja...u petorci je uvek bio ili sa Mekelom ili sa Rebićem.djokonda napisao:Oni su dobili ovu utakmicu.. Mekel,Mekel se samo pošteno gubio.. Koliko je lopti izgubio večeras?Zex88 napisao:Kao što sam i mislio,samo sam se pošteno iznervirao..Jbg...Jovke i Lazinjo imaju smisla samo ako mislite da sve koševe dajete iz kontranapada...Jovke ove finte može da prodaje samo deci iz Mege. S druge strane, Mekel je dodavanjima iz pika ozbiljno bacao ovu decu u rebus u defanzivnim rotacijama, bukvalno su se sudarali...nije Mekel kriv što mu saigrači ne znaju šta će sa loptom (ako ne mogu da šutnu trojku). Radonjina vizija košarke je samo plej spušta loptu u dribling...zato mu Gudurić ne igra.
Ove godine nećemo pružiti šansu klincima,pojačanja pogrešna a skupo plaćena..