Stare teme
Korisnikov avatar
By djokonda
Zex88 napisao:Kao što sam i mislio,samo sam se pošteno iznervirao..
Mi smo potpuno promašili ove sezone sve..Sramotno je odstranjivanje Gudurića.. Pa smo gledali patnju bez šutera.. Lazinjo,Jovke i Cirba brat su duša ovog tima..Mekela pokloniti bilo kome.. Radonja se debelo gubio u ovom meču..Negde oko 5000 ljudi u Pioniru..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Jbg...Jovke i Lazinjo imaju smisla samo ako mislite da sve koševe dajete iz kontranapada...Jovke ove finte može da prodaje samo deci iz Mege. S druge strane, Mekel je dodavanjima iz pika ozbiljno bacao ovu decu u rebus u defanzivnim rotacijama, bukvalno su se sudarali...nije Mekel kriv što mu saigrači ne znaju šta će sa loptom (ako ne mogu da šutnu trojku). Radonjina vizija košarke je samo plej spušta loptu u dribling...zato mu Gudurić ne igra.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jes da je tek prva utakmica, neuigranost i sve to al' Mekel nije nikakva opasnost u napadu, nista recimo bolji od Jovica koji mi izgleda bolje od njega, Luka kapiten nije napredovao ni pedalj, Danguba takodje.
Sto lepo rekoste Maik, Jovic i Lazinjo srce i dusa sampiona, ovo ostalo se sudara.
Ako su Gudurica poslali na nekakvu pozajmicu umesto da decko igra Evroligu onda smo zakazali kao klub.
Korisnikov avatar
By Zex88
djokonda napisao:
Mi smo potpuno promašili ove sezone sve..Sramotno je odstranjivanje Gudurića.. Pa smo gledali patnju bez šutera.. Lazinjo,Jovke i Cirba brat su duša ovog tima..Mekela pokloniti bilo kome.. Radonja se debelo gubio u ovom meču..Negde oko 5000 ljudi u Pioniru..

Jbg...Jovke i Lazinjo imaju smisla samo ako mislite da sve koševe dajete iz kontranapada...Jovke ove finte može da prodaje samo deci iz Mege. S druge strane, Mekel je dodavanjima iz pika ozbiljno bacao ovu decu u rebus u defanzivnim rotacijama, bukvalno su se sudarali...nije Mekel kriv što mu saigrači ne znaju šta će sa loptom (ako ne mogu da šutnu trojku). Radonjina vizija košarke je samo plej spušta loptu u dribling...zato mu Gudurić ne igra.
Oni su dobili ovu utakmicu.. Mekel,Mekel se samo pošteno gubio.. Koliko je lopti izgubio večeras?
Ove godine nećemo pružiti šansu klincima,pojačanja pogrešna a skupo plaćena..

By Edibledi
Milojev poraz!
3 minuta pred kraj ubaci Luvavua, koji je imao šut 2/12 a usput je probao da odigra plej, izgubio najvažniju loptu...
Kad je izašao Samardžiski, jeste morao da igra sa Jankovićem i Nikolićem u petorci ali mi Janković deluje duplo jače od nikolića i on je trebao da se gura sa Cirbesom, naročito dok su bila slobodna bacanja i videlo se kao je ovaj, maltene bez guranja, uzeo odbijenu loptu. Janković bi se sa njim pošteno gurao, pa i po cenu faula.
Zvezda je bolja, nema tu šta i čestitam prvu pobedu u, za mene, jako zanimljivoj utakmici.
Volim rovovske bitke!
Megi fali jedan dobar centar, tipa Gagić, baš za ovakve utakmice protiv ekipa koje imaju jaku centarsku liniju. Čak bi i Musli jako dobro došao, kao bekap Samardžiskom, ili ovaj njemu, nebitno...
Zvezdi fali dosta toga, jer se od nje mnogo više očekuje ali peglaju dosta dobru odbranu kad zagusti, pravu EL. Na to Mega nije imala odgovor.
Oduševio me je Jaramaz, naravno Zagorac je odličan, Nikolić dobar u napadu (3/3 za 2, 3/3 za 3), Ivanović isto dobar ali su on i Jaramaz imali zajedno 12 izg.lopti. To je razumljivo donekle jer nisu ih izgubili protiv Sutjeske.
Zadovoljan sam utakmicom jer Srbija ima dva dobra tima, za sad; očekujem i od Metalca da pokaže snagu, nažalost protiv Partizana, za koji verujem da će polako rasti kroz sezonu.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Slažem se da grozno izgledamo, ali da nije malo rano baš za toliku kritiku? Pa ekipa nije imala 5 treninga zajedno.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By djokonda
Zex88 napisao:
djokonda napisao:

Oni su dobili ovu utakmicu.. Mekel,Mekel se samo pošteno gubio.. Koliko je lopti izgubio večeras?
Ove godine nećemo pružiti šansu klincima,pojačanja pogrešna a skupo plaćena..

Mekel 7 asistencija i 4 izgubljenje...plus veliki broj dodavanja posle pika koja su inicirala višak koji je rešavan šutem za tri. Svaka čast Lazinju na odbrani, ali on nijedan koš nije izmislio nego je pogađao otvorene šuteve. Meni je Mekel vrlo dobar...igra sa mnogo energije, zna da dodaje preko odbrane i levom i desnom rukom...veći je problem što su ostali bekovi ekstremno nekreativni sa loptom u rukama. Što se Jovića tiče...on vama danas nije ni igrao pleja...u petorci je uvek bio ili sa Mekelom ili sa Rebićem.
Korisnikov avatar
By Zex88
Kaže Radonjić-Gudurić nije igrao jer imamo problema na poziciji 4.Pa tako imamo 3 plejmejkera za ne daj Bože.. Nemoj Radonjiću da se sramotiš,pusti me demagogije.. Ne želim da gledam ponovo Nedović-Junior opciju..Jović je bolji igrač od Mekela i to će se pogotovo videti u EL.. Mekel je drvo koje pokušava da izvodi basketaške fore.. Apsolutno sam poludeo i ne pamtim da sam se ovako iznervirao oko nekog sastava Zvezde,a Bog mi je svedok,gledao sam razne..

I da,ono što je bilo očigledno i pre priprema- nadskakće nas većina rivala..

Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Ne može gore od ovog. Prva utakmica, upisana pobjeda unaprijed, a tako je, kako kažu, najgore.
Ja bi samo bacio kritiku kao i vi, na to što nema Gudurića.
Mega je igrala dobru odbranu, nisu se žalili u odbrani ni sekunde, ali sem Peđe nemaju mesa za rudarenje.
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanje[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]