Stare teme

Ko osvaja zlatnu medalju?

1. Francuska
10
21%
2. Španija
5
10%
3. Srbija
22
46%
4. Hrvatska
3
6%
5. Nemačka
Nema glasova
0%
6. Italija
1
2%
7. Litvanija
Nema glasova
0%
8. Slovenija
1
2%
9. Grčka
6
13%
10. Neko drugi
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By Gale
Španci će da zgaze Litvance, izgleda. Njih Litvanci ne mogu da izbace iz reketa - ali zato Špancima lepo ide izbacivanje Litvanaca.
Sad mi je još teže.
Korisnikov avatar
By Zex88
Sramota je što je Rodrigez u najboljih 5..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Gale
Dobro. Ako ništa drugo, imao sam tu čast i zadovoljstvo da pratim, ako ne baš uživo, onda bar u direktnom prenosu - Pau Gasola. Nije ni najmanje nepravedno da ekipa koja ima takvog igrača osvoji EP. Gasol je klasa za sebe, a usput je i primerak umiruće vrste - tehnički školovanih centara. Naklon do poda za takvog igrača, ma koliko igrao u lošem društvu.

Današnja Španija je kilometrima daleko od one kaznene ekspedicije iz 2011, godine, kada su ( takođe kompletnu) Francusku razmontirali neopevano. U odnosu na ta vremena, pad je vidljiv, oni su svoj zenit prešli. Ali su im svejedno super - centar i dva odlična pleja (Ćaćo i durasel - zeka Ljulj) bili manje-više dovoljni za titulu. To bi, mislim, trebalo da zabrine one koji brinu o razvoju košarke u Evropi, ako takvih uopšte ima.

Zenit je, osim toga, prešla i Francuska. To nisam očekivao, ali zapravo je realno. Parker ima 35 godina, Dijao 33, i pad je realan.

Očekujem da će na sledećem EP doći do podmlađivanja više ekipa - Španac, Francuza, možda Grka - što će imati zanimljive posledice na odnos snaga.Moguće je da na račun pada kvaliteta drugih profit izvučemo mi i npr. Hrvati, pod uslovom da dobro pregrmimo ovogodišnje razočaranje.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Sreca te je sledece EP vec za 2god, taman da uzmemo tu tozla i onda kuliramo 4 godine kao prvaci :D
Pau Gasol je zasluzio ovo zlato, njegova dominacija je plod talenta, ali i nedostatka kvaliteta ostalih reprezentacija na njegovoj poziciji sto donekle govori o trenutnom stanju u Evropskoj kosarci.
Generalno od mladih samo Grcko crnce moze da dostigne taj nivo, centara ni za leba.
Tu je i Hezonja, ali ta njegova glava..., Saric je igrac koji ce da bude odlican na Evroligaskom nivou, ali daleko od onoga sta mu se predvidjalo.
Francuska ce u buducnosti imati ozbiljan tim sa Ertelom, De Kolom, Furnijeom, Batumom, Goberom..
Spanija ce biti neugodna ali realno i ovde su bili zreli za patos, da nije baja dosao po zlato.
Mi imamo mozda najbolju pocetnu poziciju posle Ria, jer imamo spoj mladih igraca(Nedovic, Bogdan, Jokic, Milutinov, Kalinic, Ristic, Zagorac, Jaramaz..) i onih koji su u najboljim godinama(Teo, Bjelica, Raduljica, Markovic, Bobi, Erceg...), zato treba da budemo optimisti, jer imamo siroku bazu igraca, a i imacemo trenera koji ce svoj zanat da kuje u Evroligi.
Korisnikov avatar
By rudonja
Mnogo zdravlja, teretane, eksplozivnosti i suta, suta, suta. To ja zelim dvadesetorici aktuelnih i potencijalnih reprezentativaca Srbije.

Za ostalo ne brinem.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja se nadam Lazicu u bokserskom stavu.. :D
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]