Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By milanezija
Ocene iste kao u PCF 12. Lucic recimo gori i od Cakija i Berte. Ali kad se to sredi moze se reci napredak.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
milanezija napisao:Ocene iste kao u PCF 12. Lucic recimo gori i od Cakija i Berte. Ali kad se to sredi moze se reci napredak.
pfff to mi je islo na .i. sto nisu realne ocene, sto je Cakarevic bio na pozajmici, sto ugovori nisu realno napravljeni i oni transferi su smesni ne mozes skoro nikoga da dovedes(sto za mene kao ljubitelja fm-a je katastrof)
evo instaliram sada, bas me zanima kako ce biti :)
Korisnikov avatar
By fanste90
milanezija napisao:Upravo je izasao PCF 13!!!
Jel mozes slucajno da mi posaljes link na pp??
Korisnikov avatar
By Gale
Momci, treba mi mala pomoć,ako imamo ovde nekog iskusnijeg u hakerisanju.
Naime, sa ortakom igram igricu "Close combat" , to je ono, kao Amer zauzimaš plaže Normandije, vodiš svoje čete od žbuna do kuće, od kuće do zgrade, od zgrade preko ulice, pa u novu zgradu, i tako , sve to dok te Švabe gađaju svim i svačim, a ti gađaš njih, krv, vrištanje, borbe prsa u prsa...ma, prava stvar za one koji vole ratnu tematiku.

E,sad. Pokušali smo da najnoviji deo ("Panthers in the fog" ) skinemo sa neta. Urađeno, ali igrica je RAR -ovana i traži nam šifru. Ispostavilo se da je to neviđena gnjavaža. Ortak je odmah instalirao program koji treba da provali šifru, ali se ispostavilo da će mu trebati 19 dana neprekidnog rada za tako nešto, pa smo odustali.Onda je skinuo sa drugog mesta, ali nam tu traže serijski broj (serial number) koji opet nemamo.

Da li postoji neko rešenje koje ne zahteva da pola veka provaljujemo šifru?
Korisnikov avatar
By Kure
Gale napisao:Momci, treba mi mala pomoć,ako imamo ovde nekog iskusnijeg u hakerisanju.
Naime, sa ortakom igram igricu "Close combat" , to je ono, kao Amer zauzimaš plaže Normandije, vodiš svoje čete od žbuna do kuće, od kuće do zgrade, od zgrade preko ulice, pa u novu zgradu, i tako , sve to dok te Švabe gađaju svim i svačim, a ti gađaš njih, krv, vrištanje, borbe prsa u prsa...ma, prava stvar za one koji vole ratnu tematiku.

E,sad. Pokušali smo da najnoviji deo ("Panthers in the fog" ) skinemo sa neta. Urađeno, ali igrica je RAR -ovana i traži nam šifru. Ispostavilo se da je to neviđena gnjavaža. Ortak je odmah instalirao program koji treba da provali šifru, ali se ispostavilo da će mu trebati 19 dana neprekidnog rada za tako nešto, pa smo odustali.Onda je skinuo sa drugog mesta, ali nam tu traže serijski broj (serial number) koji opet nemamo.

Pročitaš read me tu uvek piše i šifra RARa, osim ako nije fejk...
By Jaycee Carroll
Postoji li igrica Evroliga?Nesta kao NBA realno,dobra grafika i sve to?
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Gale napisao:Momci, treba mi mala pomoć,ako imamo ovde nekog iskusnijeg u hakerisanju.

Probajte da nadjete crack, trebalo bi da onda sljaka tj. da vam ne trazi serial
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 57

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]