milanezija napisao:Upravo je izasao PCF 13!!!to bre!!! skidam ga lagano
kakvi su prvi utisci ?
milanezija napisao:Upravo je izasao PCF 13!!!to bre!!! skidam ga lagano
milanezija napisao:Ocene iste kao u PCF 12. Lucic recimo gori i od Cakija i Berte. Ali kad se to sredi moze se reci napredak.pfff to mi je islo na .i. sto nisu realne ocene, sto je Cakarevic bio na pozajmici, sto ugovori nisu realno napravljeni i oni transferi su smesni ne mozes skoro nikoga da dovedes(sto za mene kao ljubitelja fm-a je katastrof)
milanezija napisao:Upravo je izasao PCF 13!!!Jel mozes slucajno da mi posaljes link na pp??
GAGICU MARS IZ PARTIZANA!!!!

Gale napisao:Momci, treba mi mala pomoć,ako imamo ovde nekog iskusnijeg u hakerisanju.Pročitaš read me tu uvek piše i šifra RARa, osim ako nije fejk...
Naime, sa ortakom igram igricu "Close combat" , to je ono, kao Amer zauzimaš plaže Normandije, vodiš svoje čete od žbuna do kuće, od kuće do zgrade, od zgrade preko ulice, pa u novu zgradu, i tako , sve to dok te Švabe gađaju svim i svačim, a ti gađaš njih, krv, vrištanje, borbe prsa u prsa...ma, prava stvar za one koji vole ratnu tematiku.
E,sad. Pokušali smo da najnoviji deo ("Panthers in the fog" ) skinemo sa neta. Urađeno, ali igrica je RAR -ovana i traži nam šifru. Ispostavilo se da je to neviđena gnjavaža. Ortak je odmah instalirao program koji treba da provali šifru, ali se ispostavilo da će mu trebati 19 dana neprekidnog rada za tako nešto, pa smo odustali.Onda je skinuo sa drugog mesta, ali nam tu traže serijski broj (serial number) koji opet nemamo.
Da li postoji neko rešenje koje ne zahteva da pola veka provaljujemo šifru?

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
Gale napisao:Momci, treba mi mala pomoć,ako imamo ovde nekog iskusnijeg u hakerisanju.Probajte da nadjete crack, trebalo bi da onda sljaka tj. da vam ne trazi serial
Naime, sa ortakom igram igricu "Close combat" , to je ono, kao Amer zauzimaš plaže Normandije, vodiš svoje čete od žbuna do kuće, od kuće do zgrade, od zgrade preko ulice, pa u novu zgradu, i tako , sve to dok te Švabe gađaju svim i svačim, a ti gađaš njih, krv, vrištanje, borbe prsa u prsa...ma, prava stvar za one koji vole ratnu tematiku.
E,sad. Pokušali smo da najnoviji deo ("Panthers in the fog" ) skinemo sa neta. Urađeno, ali igrica je RAR -ovana i traži nam šifru. Ispostavilo se da je to neviđena gnjavaža. Ortak je odmah instalirao program koji treba da provali šifru, ali se ispostavilo da će mu trebati 19 dana neprekidnog rada za tako nešto, pa smo odustali.Onda je skinuo sa drugog mesta, ali nam tu traže serijski broj (serial number) koji opet nemamo.
Da li postoji neko rešenje koje ne zahteva da pola veka provaljujemo šifru?
1 klik više
15000 postova manje
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]