Stare teme
By tremi08
Marjanovic pre 2 dana junak,danas tragicar plus nezainteresovan... -17 kraj...a one koji su odbili poziv i dalje stojim pri stavu ne treba vise zvati pa nek se zahvale svojim menadzerima
By tremi08
Poraz. Moji favoriti za zlato Spanci, samo da ne osvoje Turci u prvom i drugom obliku pojacani "Srbima". Dobar rezultat za nase, a igraci koji nisu dosli zbog menadzera neka se zahvale pohlepnim roditeljima i menadzerima , njih ne treba zvati vise makar igrali u Realu.
Korisnikov avatar
By miki
Bitim mnogo podseca na Rudi Fernandeza, i po izgledu i po nacinu igre, a bogami i po ponasanju.Strasan talenat mozda cak veci i od Muse.
By luki
miki napisao:Bitim mnogo podseca na Rudi Fernandeza, i po izgledu i po nacinu igre, a bogami i po ponasanju.Strasan talenat mozda cak veci i od Muse.

Bitim posle prvenstva ide po zenu i dete da ih vodi na more a sa osamnaest godina bice solidan seniorski dvadesetogodisnji igrac,debeli ako ne poraste/jako sam sumnjicav sudeci po mustacima/2.10 nestace iz kosarke.Neverovatno je koliko su timovi popunjeni fizicki vec formiranim ljudima/ugledali se na nasa 96 i 97 godista/,ovde smo mi Hrvati i Italijani jedini u vecini dosli sa decom i zbog toga mi je drago, odbranu nasi neznaju i nemogu da je igraju a sve sto su postigli i koliko su postigli uradili su to na znanje i "talenat" na snagu nisu mogli nikako.Tek sa devetnaest-dvadeset godina videce se ko ce i kojeg nivoa postati igrac i koja ce zemlja izbaciti najvise i kakve igrace za seniorsku kosarku.

Gledam sada protiv Finaca i drago mi je sto ne igramo kao oni i nasi igraci nisu kao Finski.Pa Finci vec sada igraju vrhunsku seniorsku odbranu sa udvajanjima guranjem kolenima,telom i sa bezbroj napravljenih sitnih faulova koji se ne sviraju, za nase je takva igra misaona imenica, jedino sto me brine je jako los sut spolja i ako ga vecina izvodi pravilno skolski sa lepim izbacajem.Kod onih nekoliko nasih talentovanih i perspektivnih igraca je ogroman prostor za napredak samo preostaje rad.
By tremi08
Drugi Turci u finalu. Razocaran u ponasanje Sikirisa, veci je Bosnjak od Muse i ostalih. Svako ko je bio na Palama zna kakvi su tamo Srbi,ovaj Pale ocigledno nije video i ne zelim ga u nasem timu. Nek ostane tamo. Svim srcem uz Litvance. Mutic dostojanstven i ne preterano srecan sto igra za Bosnu,vidi se po ponasanju...Sikiras ruzi svoje slavno ime i moze slobodno da se poturci.
By Park
tremi08 napisao:Drugi Turci u finalu. Razocaran u ponasanje Sikirisa, veci je Bosnjak od Muse i ostalih. Svako ko je bio na Palama zna kakvi su tamo Srbi,ovaj Pale ocigledno nije video i ne zelim ga u nasem timu. Nek ostane tamo. Svim srcem uz Litvance. Mutic dostojanstven i ne preterano srecan sto igra za Bosnu,vidi se po ponasanju...Sikiras ruzi svoje slavno ime i moze slobodno da se poturci.
Neka te je sram i stid ovih rijeci koje upucujes maloljetnom djetetu.SRAMI SE!
By Bojdo
BIH u finalu!
Ovo je prvenstveno izborio Musa i djelom Campara!
Sikiras presmjesan igrač ,katastrofalan, čovjek je mozda ukupno imao dvije-trij kreacije na prvenstvu, sve na snagu igra i zavisi od Musinih asistencija gdje ga ovaj ostavlja samog na ziceru pod kosem ili ga nadje na trici gdje ovaj 5 minuta se namjesta! Nista nije pokazao! Bez obzira na 20 i nesto poena u polufinalu,i Stojanovic ima bolesne brojke, pa mu ja ne vidim neku seniorsku karijeru( da navedem nas primjer da ne kenjate da imam pik na Sikirasa).

Musao odličan!
Campara vrlo dobar!
Sikiras katastrofalan!
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 46
Takmicenja mladjih kategorija

Pretpostavljam da je Bjelic stamparska greska za B[…]