miki napisao:Bitim mnogo podseca na Rudi Fernandeza, i po izgledu i po nacinu igre, a bogami i po ponasanju.Strasan talenat mozda cak veci i od Muse.
Bitim posle prvenstva ide po zenu i dete da ih vodi na more a sa osamnaest godina bice solidan seniorski dvadesetogodisnji igrac,debeli ako ne poraste/jako sam sumnjicav sudeci po mustacima/2.10 nestace iz kosarke.Neverovatno je koliko su timovi popunjeni fizicki vec formiranim ljudima/ugledali se na nasa 96 i 97 godista/,ovde smo mi Hrvati i Italijani jedini u vecini dosli sa decom i zbog toga mi je drago, odbranu nasi neznaju i nemogu da je igraju a sve sto su postigli i koliko su postigli uradili su to na znanje i "talenat" na snagu nisu mogli nikako.Tek sa devetnaest-dvadeset godina videce se ko ce i kojeg nivoa postati igrac i koja ce zemlja izbaciti najvise i kakve igrace za seniorsku kosarku.
Gledam sada protiv Finaca i drago mi je sto ne igramo kao oni i nasi igraci nisu kao Finski.Pa Finci vec sada igraju vrhunsku seniorsku odbranu sa udvajanjima guranjem kolenima,telom i sa bezbroj napravljenih sitnih faulova koji se ne sviraju, za nase je takva igra misaona imenica, jedino sto me brine je jako los sut spolja i ako ga vecina izvodi pravilno skolski sa lepim izbacajem.Kod onih nekoliko nasih talentovanih i perspektivnih igraca je ogroman prostor za napredak samo preostaje rad.