Stare teme
Korisnikov avatar
By Vuk
Jbt, ako su ovi Grci normalni, ubijte me. Koliko su to ludi ljudi, to nije realno. Da toliko mozes da mrzis nekoga, to meni ne ide u glavu.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Meni su zaista neobjasnjiva ta ludila. Huligani rat vode, u kolijevci Evrope.
Nego, familija, hvala za link, radi ko sat.
Korisnikov avatar
By rudonja
Hajns lav!
By Jaycee Carroll
@rudonja

Ili bilo ko neka mi prenese utiske finala PAO OLY i sve desavanja van terena,bio sam na gostiju to vreme i nisam mogao da pratim mec.Hvala.
Korisnikov avatar
By zola
U sezoni kad smo igrali na f4 bio sam sa dugarima na utakmici Olimpijakos-Partizan. Nosili smo ranceve i na ulazu smo se usrali da ce da nas pretresaju i da ce da vide da smo gosti, medjutim niko nas nije ni pipnuo, a kamoli da je pogledao ranceve. Mogli smo da unesemo bombu najopustenije, niko ne pretresa. Ista situacija i kad sam bio u Solunu, na prijateljskoj PAOK-Partizan u fudbalu
Korisnikov avatar
By kontrabas
Erceg za nepunih 21min igre 19p, 3 ukradene lopte. 5/5 za dva poena, 2/5 za tri, 3/4 slobodnjaci. U onih 5/5 imao je jedno zakucavanje i nekoliko polaganja. Nadam se da ce nastavi usavrsavanje svoje igre, koje je vec bilo vidljivo u Feneru, znaci igru blize kosu i uopste sa vecom dozom agresivnosti, a ne samo oslanjanje na sut.
Osim toga Voroncevic ponovo igra za CSKA. Zar on nije trebalo da igra u Minesoti (da nisam nesto propustio)?
Najsmesnije mi je ovde kada procitam Tsmoki made an defensive rebound. Tsmoki je protivnik iz Minska, a ja uvek mislim na smoki. CSKA ima dobre igrace u odbrani (Voronov i Zuzulin) lepe blokade i kupe skokove ali zato koce napad, pa Mesina na +20 (potom +16) mora da vraca Micova i Ercega u igru - ne bi trebalo.
Nasi samo mase (Teodosic missed a 3-point shot, pa Micov missed a 3-point shot, pa Erceg missed a 3-point shot), Tsmoki se privukao na samo +11. na minut do kraja nedovoljno blizu (zadnja cetvrtina za sada CSKA-Tsmoki 4:19), no Mesina sigurno nece biti zadovoljan.
By Jaycee Carroll
Zbog cega b92 ne prenosi blamazu u Istambulu?
Korisnikov avatar
By Lepus
Nisu oni Arena pa da prenose 18+ sadrzaj u ranim satima, kao sto je slucaj bio sada u nedelju. ;)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево га и Пајола званично. Онако..Ња потез.. Посла[…]

Недељковић повредио колено и неће бити на европско[…]