Stare teme
Korisnikov avatar
By kontrabas
skeva napisao:Evo ovdje imas 5 linkova, jedan mora da ti valja :D

http://netsrbijatv.blogspot.com/
hvala :animals-chickencatch:

ovo sto je Ribas odigrao u napadu i kako je doprinos, koji bi i Tepic trebao lagano da da u reprezentaciji. Nije Ribas bolji igrac od njega. I njemu je trebalo godina dok ga je krenulo, nije uvek imao takav doprinos kao sada. Ali ga krasi vrlo dobar pregled igre, dobro vodjenje lopte, hrabri ulaz, i hrabrost a kada ga krene sut moze biti vrlo korisan i vazan za igru Valensije.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
familija napisao:Utakmica prekinuta!
Ne mogu da nadjem da li privremeno, ili se nece ni nastavljati..
Vidim da je livescore zakovao na 26-17 za Pao u 13 minutu. Nevjerovatni su. Mislio sam da nema dalje od onog finala pretprošle godine i utakice od 4 sata, čini mi se. Gledao si negdje ili samo pratiš rezultat?
Korisnikov avatar
By familija
MookieBlaylock napisao:
familija napisao:Utakmica prekinuta!
Ne mogu da nadjem da li privremeno, ili se nece ni nastavljati..
Vidim da je livescore zakovao na 26-17 za Pao u 13 minutu. Nevjerovatni su. Mislio sam da nema dalje od onog finala pretprošle godine i utakice od 4 sata, čini mi se. Gledao si negdje ili samo pratiš rezultat?
Ma nisam, nema nigde...
I na predstavljanju je bilo raketa...HAOS!!!! :doh: :doh: :doh:
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Daj boze da veceras u KG-u sve prodje u sportskom duhu...
Korisnikov avatar
By familija
The Greek Cup final between Panathinaikos and Olympiacos has turned into a mass riot with the referee looking to play the game behind closed doors.

At this time, there are riot police beside both sets of supporters as fans have been shooting flair guns and throwing objects at the court and at the police.

Panathinaikos player Michael Bramos has been injured after an object, thrown by fans from the Olympiacos section hit him in the back of the neck.

Edit: Ocekuje se nastavak u 7.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево га и Пајола званично. Онако..Ња потез.. Посла[…]

Недељковић повредио колено и неће бити на европско[…]