skeske napisao:
Lose je ovo
. Sa ovakvom odbranom tesko da bi kod Radonjica prosao i pripreme. Zavrsavanje desnom rukom kao ja na basketu, u piku vrlo lose kretnje. Ima solida sut sa poludistance... Nije on ono sto trazimo.
Ako si sve ovo zaključio na osnovu highlightsa od pre dve sezone, onda naklon sa moje strane i dobrodošlica u skauting pul foruma.
Nastić nema problem sa odbranom, samo sa pravljenjem faulova. Školovan, tehničjki obučen, jak, pokretan, solidan osećaj za blokadu. Kretnje su mu na visini, i u odbrani pika, na strani pomoći i u napadu pikom. Šut ima više nego solidan iako negledljiv, generalno ima odličnu igru licem, jedan je od boljih distributera sa visokog i niskog posta. Solidan u skoku, nije naročito dominantan ali koristi visinu i solidno se gradi. Izuzetno jak, u američkom sistemu vrednosti nikakav atleta, ali za Evropu bi poslužio samo tako. Mogo više je kreator nego što je finišer, nije neko za koga se grade akcije, zato i ne pokazuje neki repertoar na niskom postu, ali nikako ga ne bih otpisao. Vama su sada skočili apetiti, i to je ok, ali Karaburac i ja bismo odmah raspalili roštilj ako bi došao kod nas.