Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Brate Salvatore, koji je to bolji igrac od MW-a, a da je voljan igrati u Zvezdi za pare za koje je igrao MW?
Korisnikov avatar
By Zex88
Heisenberg napisao:Ozbiljno smo uboli sa Zirbesom obzirom na nedostatak kvalitetnih igraca na toj poziciji, malo se znalo o njemu pre dolaska, a decko je realno celu sezonu odlicno odigrao posebno kraj i ja ocekujem da bude prvi centar sledece sezone, bilo bi stvarno extra kad bi doveli Kuzmica.
A Markus jeste mrcina, ali kad je trebalo on je poludeo, takav nam igrac i treba, ume da nervira ta kurcobolja sve dok ne pocne zatrpava, ja bih ga ipak zadrzao.
Tesko da cemo do Kuzmica,on ce najverovatnije ostati jos jedno leto preko bare..
Malo sam trazio domace centre,susa,tuga.. Mozda bi mogli da probamo Nastica.. Ne verujem da bi mnogo kostao,domaci igrac,mlad..

[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=sr0cXYd5ft0[/BBvideo]
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Markus je za nas premija. Teško mi možemo naći boljeg od njega koji će igrati kod nas. Bolji od njega znači valjda kreativnost, cojones (oba ima) plus odbrana i atleticizam (što nema). Mislim da je to mnogo skupa kombinacija za nas.

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MileBL
Wilijams ako ima zelju osvajati trofeje ce sigurno ostati kod nas, jer su mu to prvi koje je osvojio u karijari, sa druge strane vec osam godina za redom mjenja klubove, tako da je velilko pitanje zeli li on ponovo igrati u Srbiji.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Za koliko je igrao para MW prosle sezone posto znate da ne mozemo da dovedemo boljeg stranca za te pare ? Za koliko je para onda MW igrao ?
Ja ocekujem Aroja ili Zizisa u Zvezdi.
Nastic i Cirbes ne mogu da igraju za Zvezdu jer niko od njih ne moze da bude prvi centar u Evroligi.
Korisnikov avatar
By Lepus
Malo manje od milion dolara. Zar ti nisi slusao Tegija i Grbu?
Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao:Wilijams ako ima zelju osvajati trofeje ce sigurno ostati kod nas, jer su mu to prvi koje je osvojio u karijari, sa druge strane vec osam godina za redom mjenja klubove, tako da je velilko pitanje zeli li on ponovo igrati u Srbiji.
Mozda je vece pitanje da li zeli PONOVO da mijenja klub :)
Korisnikov avatar
By skeske
Zex88 napisao:
Heisenberg napisao:Ozbiljno smo uboli sa Zirbesom obzirom na nedostatak kvalitetnih igraca na toj poziciji, malo se znalo o njemu pre dolaska, a decko je realno celu sezonu odlicno odigrao posebno kraj i ja ocekujem da bude prvi centar sledece sezone, bilo bi stvarno extra kad bi doveli Kuzmica.
A Markus jeste mrcina, ali kad je trebalo on je poludeo, takav nam igrac i treba, ume da nervira ta kurcobolja sve dok ne pocne zatrpava, ja bih ga ipak zadrzao.
Tesko da cemo do Kuzmica,on ce najverovatnije ostati jos jedno leto preko bare..
Malo sam trazio domace centre,susa,tuga.. Mozda bi mogli da probamo Nastica.. Ne verujem da bi mnogo kostao,domaci igrac,mlad..

[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=sr0cXYd5ft0[/BBvideo]
Lose je ovo :( . Sa ovakvom odbranom tesko da bi kod Radonjica prosao i pripreme. Zavrsavanje desnom rukom kao ja na basketu, u piku vrlo lose kretnje. Ima solida sut sa poludistance... Nije on ono sto trazimo.
Korisnikov avatar
By Antoine
skeske napisao:
Lose je ovo :( . Sa ovakvom odbranom tesko da bi kod Radonjica prosao i pripreme. Zavrsavanje desnom rukom kao ja na basketu, u piku vrlo lose kretnje. Ima solida sut sa poludistance... Nije on ono sto trazimo.
Ako si sve ovo zaključio na osnovu highlightsa od pre dve sezone, onda naklon sa moje strane i dobrodošlica u skauting pul foruma.

Nastić nema problem sa odbranom, samo sa pravljenjem faulova. Školovan, tehničjki obučen, jak, pokretan, solidan osećaj za blokadu. Kretnje su mu na visini, i u odbrani pika, na strani pomoći i u napadu pikom. Šut ima više nego solidan iako negledljiv, generalno ima odličnu igru licem, jedan je od boljih distributera sa visokog i niskog posta. Solidan u skoku, nije naročito dominantan ali koristi visinu i solidno se gradi. Izuzetno jak, u američkom sistemu vrednosti nikakav atleta, ali za Evropu bi poslužio samo tako. Mogo više je kreator nego što je finišer, nije neko za koga se grade akcije, zato i ne pokazuje neki repertoar na niskom postu, ali nikako ga ne bih otpisao. Vama su sada skočili apetiti, i to je ok, ali Karaburac i ja bismo odmah raspalili roštilj ako bi došao kod nas.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Treba napomenuti Antoine i da mi trazimo prvog centra za Evroligu, a vi rezervnog centra koji ce sa Milutinovim u paru da igra ABA ligu. Nastic bi tu kod vas bio odlicno resenje, ali bi kod nas bio lose jer ne moze on da odgovori standardima Evrolige i igra prvog centra.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 329

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]