- Pet Maj 15, 2015 1:06 am
Dakle po pozicijama bi to bilo
1) Andjelkovic, Kocovic, Simic, Peno, I. Djokovic
2) Aranitovic, Rakicevic, Carapic, R. Djokovic, Marinkovic
3) Popovic, Radanov, Lazarevic, Stojanovic
4) Kostic, Ostojic, Radovanovic, Simanic, Glisic, Pavlovic
5) Miladinovic, Kovacevic, Vucetic
Sta igra Dragovic?
Po meni van konkurencije:
1) Peno
2) Aranitovic, Marinkovic
3) Stojanovic
4) Simanic, Glisic
5) Miladinovic, Vucetic
Ostaje pitanje za ostatak ekipe, a mislim da ce tu najvise ulogu igrati to sta ce Radanov igrati u reprezentaciji posto on pokriva sve spoljne pozicije... Kako ja to vidim pored Aranitovica i Marinkovica tesko da ce minute dobijati na 2, tako da moze ili na 3 ili na 1 (koliko god ovo mozda cudno zvucalo). Ukoliko ga spuste skroz dole na pleja, onda sigurno ide jos jedno krilo (Lazarevic/Popovic) i jos jedan nizi igrac koji moze 1/2 da igra, najverovatnije R. Djokovic. U tom slucaju za Rakicevica nema mesta... Sa druge strane ukoliko se Radanov podigne na trojku kao rezerva Voji, onda se mora voditi jos jedan igrac na kecu uz Djokovica (pretpostavljam Ilija Djokovic, mada bih ja radije gledao Simica) i mislim da ne bi bilo potrebe voditi jos jedno krilo. Onda jos samo ostaje da se vidi ko ce biti peti visoki igrac jer je veliki rizik poci na bilo kakvo turnirsko takmicenje sa samo cetiri visoka.
Dopada mi se sto je dobar deo igraca mladji od 96'.
1) Andjelkovic, Kocovic, Simic, Peno, I. Djokovic
2) Aranitovic, Rakicevic, Carapic, R. Djokovic, Marinkovic
3) Popovic, Radanov, Lazarevic, Stojanovic
4) Kostic, Ostojic, Radovanovic, Simanic, Glisic, Pavlovic
5) Miladinovic, Kovacevic, Vucetic
Sta igra Dragovic?
Po meni van konkurencije:
1) Peno
2) Aranitovic, Marinkovic
3) Stojanovic
4) Simanic, Glisic
5) Miladinovic, Vucetic
Ostaje pitanje za ostatak ekipe, a mislim da ce tu najvise ulogu igrati to sta ce Radanov igrati u reprezentaciji posto on pokriva sve spoljne pozicije... Kako ja to vidim pored Aranitovica i Marinkovica tesko da ce minute dobijati na 2, tako da moze ili na 3 ili na 1 (koliko god ovo mozda cudno zvucalo). Ukoliko ga spuste skroz dole na pleja, onda sigurno ide jos jedno krilo (Lazarevic/Popovic) i jos jedan nizi igrac koji moze 1/2 da igra, najverovatnije R. Djokovic. U tom slucaju za Rakicevica nema mesta... Sa druge strane ukoliko se Radanov podigne na trojku kao rezerva Voji, onda se mora voditi jos jedan igrac na kecu uz Djokovica (pretpostavljam Ilija Djokovic, mada bih ja radije gledao Simica) i mislim da ne bi bilo potrebe voditi jos jedno krilo. Onda jos samo ostaje da se vidi ko ce biti peti visoki igrac jer je veliki rizik poci na bilo kakvo turnirsko takmicenje sa samo cetiri visoka.
Dopada mi se sto je dobar deo igraca mladji od 96'.
I kad ne budes prvi ti...