Stare teme
Korisnikov avatar
By Mikoni
Poska napisao:Ух, ух, шта скачете одмах?

И тај је био на месту, јбг у жару борбе. Нисте скакали тако на фаулове неких других, не пада ми напамет да ја кажем да није на месту. Наравно да је на месту, ишао човек да заустави контру, направио јачи фаул, чиста намерна. Имали сте после и намерну Калинића.
Nije bilo u zaru borbe i apsolutno je zasluzio suspenziju.

Cilj onog faula nije bilo zaustavljanje kontre. Udario ga je samo zato što je ispizdeo...

I problem je što mu se slične stvari ponavljaju.

Ako gadjaš na Jakin faul, lično bih ga oterao iz kluba odavno...baš zbog takvih stvari..

Ali da se ne lažemo...i jedan i drugi klub su seljački, te nešto više i ne zaslužuju...
Korisnikov avatar
By Poska
Zex88 napisao:
Poska napisao:Ух, ух, шта скачете одмах?

И тај је био на месту, јбг у жару борбе. Нисте скакали тако на фаулове неких других, не пада ми напамет да ја кажем да није на месту. Наравно да је на месту, ишао човек да заустави контру, направио јачи фаул, чиста намерна. Имали сте после и намерну Калинића.
Koliko te razumem,Jaka je napravio faul na mestu,kad je opalio Milutinova po glavi? Jbg,zar borbe?

Cuj,bio na mestu,pravo je cudo kako se Dzenkins nije povredio u toj situaciji.. Gurnes igraca sa ledja u skoku dok je u punom trku ka kosu,pa sta mislis gde ce zavrsiti?
Значи ипак је ишао да га повреди...

Стварно је право чудо како се није повредио, наспрам многих других. Ухватили сте се за клинца од 18 година, као да је не знам шта урадио, свакако непромишљен потез неискусног дечка.

Микони, ма шта суспензију, од годину дана бих му ја дао. Као што су ови пре њега добијали. ;)

@Карабу, да ли се Цирбес креће код блокова приликом постављања истих за П&Р?
Korisnikov avatar
By Poska
Хвала! Пошто је на мечу свирано тачно 0 таквих фаулова у нападу.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ovo o povrdjivanju necu ni da komentarisem.. Vec je postalo zalosno..

Kao da je ne znam sta uradio.. :roll: Ajde ti kreni na polaganje,nek te Bogdan gurne sa obe ruke sa ledja,da vidim kako ces da se docekas..
Korisnikov avatar
By Poska
Добро је Жекс, тек сада увиђаш како некима од нас изгледа то, тек када осетиш на својој кожи. Шта би тек било да се повредио...

Ја не спорим да је то што је урадио лоше. Непромишљен потез, пре свега јако глуп, јер је дао додатно бацање, а већ је био играч на полагању. Па је л' прошле године Лазић са леђа у трку откинуо Богдана после дате тројке? И ту је овај могао да се повреди.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika Jе л' ово Атанасијевић?

Немој да поредиш мене, као што сам горе рекао то је лоше. Иначе ја ти за те ситуације нисам баш чист, ја се бацим за лопту и на баскету. Боки не сме на баскет да дође. :D

Милутинов синоћ 1 фаул у нападу, Цирбес 0. И то код постављања блока.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Atanasijevic.

Jel ima neka izjava sa Mitrogolom? Moze Novica isto. Znam da sa Bogdanom ima, Veseli nije hteo da daje izjavu.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Poska
Ошишао се, па га нисам препознао. :D

Нисам видео, ако буде окачићу.

Ја сам јуче видео једну нову акцију рекао бих, само је нисмо искористили, омашили смо зицер. :)
  • 1
  • 766
  • 767
  • 768
  • 769
  • 770
  • 774
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]