Stare teme
By Jaycee Carroll
rudonja napisao:Dzejsi, sve se slazem. I ja mnogo vise volim PAO, ali Oly lepse igra i gotivniji tim imaju. Izmedju Reala i Barse, navijam za kosarku, mada Barselona ima par strasnih kreativaca koji sami rode pobedu. Uprkos promasenim bacanjima Pete Mickael je vrhunski igrac, a sta reci o Marselinju. Drago mi je sto si spomenuo Brazilca iz Reala. Primetio sam ga u EL. Brazil izrasta u kosarkasku silu.
Ne mozes brate reci ko ima vise kreativaca jer na jednoj strani imas Huertasa,Sarasa,Mickeala,Navaru,dok na drugu stranu imas nista manje kreativnije igrace Serhio Rodrigez,Rudi Fernandez,Serhio Llull.Pit Mickeal je sigurno u 5-10 najboljih stranih igraca koji su igrali u Evropu,kao igraca skidam mu kapu,ali kao covek mi se uopste ne svidja,previse je namazan.
Sta ocekujes danas od utakmice Barselona - Kaha i Valencia - Gran Canaria?
Korisnikov avatar
By rudonja
Mislim da Kaha dobija. Za drugi par se ne usudjujem da prognoziram.
By Jaycee Carroll
rudonja napisao:Mislim da Kaha dobija. Za drugi par se ne usudjujem da prognoziram.
I ja sam odigrao na Kahu i mislim da ce dobiti,dok drugi par apsolutni favorit mi je Valencia.Ne znam da li si primetio a sigurno jesi San Emeteria kakav je to paklen igrac,skidam mu kapu :clap:
Korisnikov avatar
By rudonja
San Emeterio me je oborio sa nogu jos pre par godina kada je upropastio Barselonu u finalu spanske lige 2010.
By Jaycee Carroll
rudonja napisao:San Emeterio me je oborio sa nogu jos pre par godina kada je upropastio Barselonu u finalu spanske lige 2010.
Da,da,sad vidim da na poziciju 1 forsiraju mladog francuza Tomasa Huertela i on mi izgleda kao dobar igrac i buduca zvezda evropske kosarke.Kakav je igrac ovaj David Jelinek sto je zamenio Breda Olesona?Kozer za sada igra pod ocekivanja,s'obzirom da je dosao iz Solea sa CV odlicnog strelca,a za sad igra bas loso.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Jedan od detalja meca izmedju Valencije i Estudijantesa koji je na mene ostavio utisak je krupni kadar Zeljka Obradovica. Sta ce on tamo? Jer to samo posecuje cari Spanije ili je nesto drugo u pitanju?

Kod drugog para sam siguran da Valencija ide u finale, mada Gran Kanariju ne treba potcenjivati. Radije bi mi bilo da je Bilbao prosao u polufinale. Ali oni ove godine igraju nekako toplo hladno. Sa druge stranje Barsa je favorit, pogotovo nakon pokazane igre protiv Reala, ali Kaha je uvek kadar da im zagorca zivot. Ne bih mario, ako bi finale zvucalo Kaha - Valencija.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
kontrabas napisao:Jedan od detalja meca izmedju Valencije i Estudijantesa koji je na mene ostavio utisak je krupni kadar Zeljka Obradovica. Sta ce on tamo? Jer to samo posecuje cari Spanije ili je nesto drugo u pitanju?

Kod drugog para sam siguran da Valencija ide u finale, mada Gran Kanariju ne treba potcenjivati. Radije bi mi bilo da je Bilbao prosao u polufinale. Ali oni ove godine igraju nekako toplo hladno. Sa druge stranje Barsa je favorit, pogotovo nakon pokazane igre protiv Reala, ali Kaha je uvek kadar da im zagorca zivot. Ne bih mario, ako bi finale zvucalo Kaha - Valencija.
Zeljko je rekao da nece preuzimati nikog do sledece sezone,a tada sigurno nece ni Valensiju ni Gran Kanariju
Korisnikov avatar
By kontrabas
ako ima neko link za strim (kaha - barsa), neka stavi. hvala unapred :think:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево га и Пајола званично. Онако..Ња потез.. Посла[…]