Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Karaburac napisao:Po meni je spisak pristojan, jedino mi je iznenadjenje sto nema Gujanicica na sirem spisku. Bice mi veliko iznenadjenje ukoliko se Krstic i Miljen odazovu ovom pozivu.
Ovaj drugi se sigurno nada(o) Saletovom pozivu al' dzaba.
Korisnikov avatar
By Antoine
Karaburac napisao:Po meni je spisak pristojan, jedino mi je iznenadjenje sto nema Gujanicica na sirem spisku.
Lošu sezonu je imao. Možda je ovo bila prilika da se npr obeati pažnja na Ognjena Miljkovića, Strahinju Gavrilovića, Aleksu Nikolića ili Aleksu Jugovića, pošto ne verujem da ćemo ih videti u nekim drugim selekcijama.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Aleksa Nikolic i Aleksa Jugovic godistem konkurisu za U20 pa pretpostavljam da ce tamo dobiti poziv kada vec nisu ovde. Bar se nadam. Licno iz te generacije 95' koja je otisla u NCAA gotivim i Pusicu, mislim da je bas zahvalan igrac.
Korisnikov avatar
By djokonda
Ne znam kako da tumačim ovo sa Miljenovićem...ili ga Sale iz nekog razloga ponižava spuštajući ga na ovaj nivo (ovo će def biti slučaj ako recimo Radičević bude na širem spisku za A reprezentaciju) ili mu na ovaj način poručuje kako ozbiljno računa na njega. Iskreno, više bi smisla imalo da mu se da slobodno leto da individualno radi...ovako, čini mi se kako Sale pravi alibi tipa. ''mali misli da je iznad Univerzitetske...na njega više ne računam zbog odbijanja poziva''
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Ja stvarno ne znam sta da mislim o ovoj reprezentaciji (generalno celo to "univerzitetsko" takmicenje), malo mi je beskorisna.
Znam da Sale daje njoj na vaznosti i povlaci igrace odatle na pripreme seniora, ali sam nekako vise misljenja da je bolje potrositi vreme na individualni rad u tim godinama, a sa druge strane Sale ce zameriti svakome ko se ne odazove.
By Edibledi
Па, ако неко од њих разбије у тој конкуренцији и докаже да је виши ниво, лако ће бити прекомандован у А тим, и то са великим задовољством.
Али, ако неће да се одазове или у овој конкуренцији не може да се наметне, онда му и није место на ширем списку сениора.
На петици ми се чини да смо танки. Могао је Гагић да упадне као капитен. :D
Можда зато што Сале још не зна кога ће да зове на шири списак од гомиле центара:
Кравић, Кузмић, Милутинов, Марјановић, Радуљица, Штимац, Катић, Настић...
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ma ja mislim da je spisak vec gotov i da je Sale vec odredio kojih 24 momka ce tu biti, mozda jedino jos nije siguran koji 18 ide na pripreme.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Odlican spisak, taman da par igraca pokaze sta zna i da li su ozbiljni kandidati i za A tim sledece sezone. Steta sto nema Gujanicica. Fali ovom timu centrar u vidu Milutinova.
By pannavijac
Ok je sastav. Mozda jos par nekih imena je moglo biti pozvano plus Dangubic jer nisam siguran da ce biti na spisku Sase Djordjevica. A i da bude ne vidim ga sigurno u 12 igraca a ovde bi bio veliko pojacanje. Licno kao navijac Tamisa mnogo mi je drago sto je Kesar na spisku, decko je mnogo napredovao ove sezone s obzirom da je dosao iz nizeg ranga. A sa predispozicijama koje poseduje mislim da moze i mnogo vise od ovoga. U svakom slucaju mislim da cemo uzeti neko odlicje...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]