Stare teme

Ko osvaja Evroligu?

CSKA
22
39%
Barcelona
5
9%
Real
8
14%
Crvena Zvezda
4
7%
Olympiacos
3
5%
Anadolu Efes
Nema glasova
0%
Maccabi
1
2%
Fenerbahce
13
23%
Unicaja
Nema glasova
0%
neko drugi...
1
2%
Korisnikov avatar
By Karaburac
Spanulis ukanalio Olimpijakos, koliko ih je izvukao protiv CSKA, toliko ih je sad unistio.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
zasluženo real,iako sam navijao za grke.
treba biti pošten,iako mi se gade, i reći da su unazad 3,4 godine u kontinuitetu najbolji tim u europi i da su morali osvojiti.ovo danas spada u bolje obrambene izvedbe u zadnjih par godina.spanoulisa su čuvali brutalno ,sa iskakanjima ili preuzimanjima ,llull posebno i on je za mene stvarni mvp i najbolji igrač reala.čak mislim da mimo nekih promašaja spanoulis generalno nije loše kreirao,stvarao bi on višak koji bi kasnije dovodio do otvorenih šuteva,ali su puno promašili.
By Edibledi
Реал одиграо мушки, без симулирања и провокација и зато су освојили, иначе би опет изгубили да су се циганчили.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zasluzeno nema sta. Lepa utakmica za gledanje.

Osvrnuo bih se na mec za trece mesto gde je Zeljko igrao sa 5 igraca celo drugo poluvreme i gde su tih 5 igraca doneli izjednacenje i zamalo preokret. Falilo je tu svezine pred sam kraj ali su i licne pravile problem.
By surda
Nema sta, zasluzeno Real osvoji. Sad mi je jos zalije sto nije CSKA prosao u finale :D
Steta sto je Oly poprilicno pomogao Realu da ih dobije, promasena bacanja + otvoreni sutevi + kriminalna odbrana Spanulisa.
Korisnikov avatar
By milica
https://twitter.com/SoyElChapu/status/600074100468523008 Ko mu je ovaj prvi?

U Bulsima ga je svojevremeno ljubio i trener posle neke svađe, doduše ne u usta :D
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 120
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]