Stare teme

Ko osvaja Evroligu?

CSKA
22
39%
Barcelona
5
9%
Real
8
14%
Crvena Zvezda
4
7%
Olympiacos
3
5%
Anadolu Efes
Nema glasova
0%
Maccabi
1
2%
Fenerbahce
13
23%
Unicaja
Nema glasova
0%
neko drugi...
1
2%
Korisnikov avatar
By Gale
Mislim da nije ni važno. Španci su razneli Fener neopevano. Tehnička ništa nije promenila, čisto sumnjam da je Fener mogao da se vrati u meč sve i da je Bjelkan dao 2 +1.

Stvarno je šteta što od tolikih naših nijednog nećemo gledati u finalu. Interesovanje za finale mi je automatski opalo na polovinu u odnosu na danas prepodne. Nedostatak naših u finalu ima i objektivni značaj : Mislim da je i ovo pokazatelj da MVP titule ne bi trebalo da nam ponesu očekivanja suviše. Danas se videlo da je MVP, u pravom smislu reči, Spanulis. Ali, dobro, to je za razgovbor na reprezentativnoj temi.

Na kraju, mislim da su u finale otišle dve stvarno najbolje ekipe u ovom trenutku. Naravno da navijam za Oly, živo me zanima koja količina depresije bi zapljusnula hodnike Reala kada bi izgubili treće finale za redom...
Korisnikov avatar
By The Answer
https://twitter.com/Skip2myLouSK/status/599273091420835840
Zao mi je Tea ali ako neko mora da ga izbaci neka to bude Oli, jos samo sada Bili i bratija da razbucaju ovu gamad i da opet uzmu titulu, usracu se od alkohola, gorece Oslo, gorece Norveska :D Danas ceo dan na nekom vencanju, jedva sam ispratio ko covek prvu, gledam sa nekim ljudima, slusam diskusiju koja je bila toliko kul da sam na kraju kad su me pitali- da li pratis kosarku? odgovorio sa- slabo, jel se to igra liga sampiona? :D drugu nisam gledao ukupno 3 minuta... U nedelju i derbi- KOGA BRIGA!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Kum Žoržo napisao:
Mikoni napisao:Nisam tacno skontao sta se desaval. Video sam tehnicku Bjelici (umesto 2+1) i to da su mogli nocioniju dati tehnicku.. Nemam utisak da je neka tendencija postojala..
Ja sam vid'o, veruj mi na rec :lol:

Dva meni omrazena tima u finalu, zelim im da odigraju 0-0.
Necu ni da gledam jel ono Partizan igra u istom terminu, taman :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Potpuno zasluzeno Real..Kada primis skoro 100p u polufinalu,nema mesta da se zalis na sudije...

U nedlju,Ciganski dan,nadam se da cemo ga lepo obeleziti.. :D
[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=MnObmuKyjE8[/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Cinjenica je da mi od Bodiroge nismo imali igraca koji je izdominirao na F4, taman sam pomislio da se to promenilo ali jbg nije jos doslo to vreme, bitno je za sada da su u reprezentaciji pravi, ali isto tako prava potvrda ekstra klase je F4.
Ja sam recimo umereno subjektivan kad su u pitanju nasi igraci i tokom cele sezone sam smatrao Tea najboljim igracem u Evroligi, ali objektivno da je najbolji predvodio bi CSKA do titule, sto bi rekao moj cale ima tu nesto sto ga ne cini velikim, vec "samo" odlicnim.
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/nadia_djes/status/599329608065011713
Korisnikov avatar
By BogdanB
Spanulis :clap:

Smrdljivi Real,ma mora njih da krene sut pa to ti je,ako to ne bi bilo,odmah bi se desio smak sveta. Ja navijam za Oly.

Ko je igrao plus na Bjelicu,taman je dao taj poen pre nego sto je napravio peti faul :D
Korisnikov avatar
By Poska
Sto se tice prvog meca, krivim trenera Cska samo za 1 stvar. Sto nije zalepio za klupu ono neinteligentno stvorenje De Kolo-a. Pa je l' mozes da budes toliko glup da 2 puta pravis faul na pola, a van bonusa si. I Teo i nije morao bas da pripali onu trojku, posle tog promasaja je i otisao na klupu.
Sto se tice drugog meca, koliko losa odbrana, toliko i userske partije koje nikada nece ponoviti pojedinci. Posebno dvojac Ajon i Rivers. Ovaj prvi rekord u polufinalu, ovaj drugi 5/6 trojke :o
Sudjenje jako tuzno u 2 pol, morali su da poguraju domacina pa to ti je. Najljigaviji tim ikada, ali kako i igraci tako i trener. Tehnicka Bjelici, je za zabranu sudjena od godinu dana! Umesto 2+1 oni to, jaku su jadni ispali. Ali dobice zasluzeni odmor u Madridu za dz. Da je Bogdan pogodio trojku na 12 razlike iz polu kontre, moglo je tu mozda nesto i da bude, uz ostanak Bjelice naravno.
@Bogdan, nije ga napravio, zal sudije, odluka za suspenziju istog!
Poslednja izmena od Poska u Sub Maj 16, 2015 1:47 am, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 120

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da j[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]