Stare teme
Korisnikov avatar
By Lucky
http://www.zurnal.rs/kosarka/super-liga ... -pojacanje
Sjecam se Karaburcevih pohvala na racun ovog igraca, jos iz Radnickog.
Svidja mi se ovo sa klincima u Valjevu, jedino mi malo cudno da su prepuni ovih skracenih centara ( izuzev Slavkana). Je li to sistem kojem tezi trener ili gazda, zavisno ko se tu vise pita, ili cinjenica da kvalitetnih mladih petica sa 210+ cm jednostavno nema na vidiku?
Cudi me da se nije doveo, recimo, Kravic. Lova ocito nije toliki problem u Valjevu, a i veci bi mu bio izazov igrati protiv KKP i CZ i biti na oku selektoru.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Velika je steta za Jankovica sto nije barem 5cm visi, ovako ce ostati dozivotno limitiran zbog nedovoljne visine. Inace, uz ovakvu ekipu Metalca mi on nekako mnogo vise odgovara nego Vranes. Snazan je, nisko tezisto, dobro se pozicionira bez lopte kako za skok tako i za prijem pasa u reketu, pristojno pokretan... Ozbiljna mana mu je bila los sut sa bacanja i poludistance, ne znam koliko je to uspeo da popravi. Pitanje je samo kako ce se snaci protiv ipak mnogo visih Muslija, Milutinova, Bobija u direktnim duelima, verovatno tada nece moci da bude u igri vec ce u tim mecevima traziti svoju sansu sa Djumicem, Cirbesom, mozda Jokicem...

Inace, u prvoj sezoni Milutinova u Partizanu, Milutinov je imao direktan duel sa njim u drugoj ligi. Jankovic je igrao za Mladost, a Milutinov za Partizan B i statisticki su bili na ravnoj nozi, obojica 20+ poena i 10+ skokova.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ovaj Djukanovic nije normalan svega mi jednom prica kako ce da budu jaci i od zvezde po imenima i dovodi silne igrace, a onda kao nemamo para. Cuo sam da ce sagraditi halu bez problema samo ako osiguraju prolaz u ek, tako da ocekujem i jos pojacanja i novu halu.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ako Metalac ne bude hteo da igra Evrokup na taj nacin ce izneveriti sve navijace iz Valjeva i Srbije koji su bodrili ovaj klub u toku sezone i radovali se njegovim uspesima. Sramotno je da izboris plansman, a onda odustanes. A ovaj njihov predsednik mi se uopste ne svidja. Prvo izjavljuje da hoce Obradovica za trenera, Teodosica za pleja, da bi Pavlovic dosao kod njih da nije bilo Partizana, a sada nece ni Evrokup da igraju. Za nase mlada igrace u Metalcu kao sto je Kultestic ili nesto stariji, ali dobri potencijali kao sto su Josilo, Todorovic i Malesevic, igranje Evrokupa bi dosta znacilo. Ukoliko se to ne desi Metalac ce mi postati isto kao i Mega Leks, ekipa koja igra samo za svoj interes. No da nesto ne valja u Metalcu je dokaz njihov glavni sponzor Farmakom...
Ne bi me cudilo da kosarka u Valjevu potraje jos samo jednu sezonu i da to bude sve od Metalca i kosarke u Valjevu.
By Edibledi
Металац има добар састав и доброг тренера.
Било би одлично да играју неко европско такмичење у следећој сезони.
Ако остану Протић, Љубичић, Малешевић, Кутлешић, Јошило, Мајсторовић, Јевтовић, Вранеш, уз једног или два солидна странца и пар талентованих клинаца, могли би да подигну игру на још виши ниво а и Ђокић као тренер да напредује. Можда да узму на позајмицу неколико Звездиних клинаца из ФМП-а. Ипак је боље за њих да играју регионалну лигу и европско такмичење него само КЛС.
Стојановић, Лазаревић и Гудурић, ако немају места у првом тиму Звезде ово би за њих била степеница више у каријери, па ако се овде докажу могли би да се попну још једну више касније.
Каплановић и Ребић би исто могли ту да стекну више искуства. Мислим да је њима доста значило да тренирају са првим тимом Звезде и да покупе доста знања, први од Вилијамса, Џенкинса, Јовића а други од Зирбеса и Марјановића.

Едит:
Metalac bolji od Vojvodine
Košarkaši Metalca pobedili su u Valjevu novosadsku Vojvodinu sa 86:80 u prijateljskoj utakmici u okviru priprema za nastavak Superlige Srbije.
Utakmica je rešena u finišu, kada su Valjevci uspeli da anuliraju vođstvo Novosađana, koje je predvodio Novak sa 19 poena, a dvocifren učinak imao je i Grubor sa 11 poena.

Najefikasniji kod Metalca bili su Ljubičić sa 21 i Jeremić sa 13 poena.

Revanš meč dogovoren je za sredu u Novom Sadu, a Metalac je podmirio troškove puta Vojvodini kako bi došla u Valjevo.

Metalac je želeo da odigra i utakmicu sa mađarskim Solnokom, ili sa Igokeom iz Laktaša, kod Banja Luke, ali od toga neće biti ništa zbog obaveza tih klubova u nacionalnim ligama.

U Superligi Srbije valjevski i novosadski košarkaši imaju po pobedu i poraz, a 5/6. maja Metalac igra sa Megom u Sremskoj Mitrovici, dok Vojvodina dočekuje sastav niškog Konstantina.
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy ... _id=984773
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Edi Djukanovic je rekao da od takmicenja u Evropi nece biti nista dok ne rese problem hale u Valjevu (sto znajuci nas Srbe moze biti i nikad). Zaboravio si da Metalac ima dva klinca koji su ove sezone bili na kaljenju u Spartaku Kocovica i Babovica. Koliko sam pohvatao neke Djokiceve izjave za lokalne medije, on dosta od njih ocekuje.
By Edibledi
Karaburac napisao:@Edi Djukanovic je rekao da od takmicenja u Evropi nece biti nista dok ne rese problem hale u Valjevu (sto znajuci nas Srbe moze biti i nikad). Zaboravio si da Metalac ima dva klinca koji su ove sezone bili na kaljenju u Spartaku Kocovica i Babovica. Koliko sam pohvatao neke Djokiceve izjave za lokalne medije, on dosta od njih ocekuje.
Бабовић има индекс 2.6 по утакмици а Коцовић 2.2.
Да су '97-98. годиште па и да кажемо да има за њих времена за напредак али у Спартаку у онаквој КЛС, су морали да имају бар 5 пута бољу статистику да би првукли неку пажњу својим напретком.
Штета је што Металац неће играти Еврокуп, можда да играју у неком другом граду (читај Београду, има мање од 100км) само то такмичење ове сезоне. Има у Београду доста њих који би гледали прави српски клуб, без петокраке у грбу. :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa, ko zna cega je tu sve zapravo bilo i zasto oni nisu igrali... Inace, potpisujem da su momci bolji od te statistike pogotovo Kocovic koji nije ni video terena. Kutlesic u njihovim godinama isto nije bas statisticki briljirao, ali se videlo da ima smeka.
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 34
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]