Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By Bojdo
Hvala, allstar!

Inače , Dalibor Ilić ( 2000) nastavlja sa dobrim partijama u juniorskoj konkurenciji , u gostima protiv Slobode je ubacio 16 poena i imao 10 skokova. Podjsecam, igram sa tri godine starijima.
By Tiho
Zna li neko kakav potencijal ima Milos Antic iz Zemuna? Igledao je solidan i odskocio je statistikom. Za Zemun je razocarao Uros sin AleksandraTrifunovica i Mane Milosevic-Jaric

Ko je sad Marko Nakic iz Partizana? Jel on sin Ive Nakica? Zar on nije Mario?
By Bojdo
Nikola Djakovic ( 2000) igrač KK Buducnosti , jedan od talentovanijih u toj generaciji u BIH.
Loša vijest je što se nalazi pod patronatom petokolonasa Daria Cojica , i lako je moguce da bude usmjeren u reprezentaciju BIH.
Inače , Dario Cojic na svom twiter profilu intezivno vodi negativnu kampanju protiv KSS , nastojeci djeci iz RS što više ogaditi pomisao da igraju za maticu.
Jedan od novijih statusa je parafraziram " Treneri u Srbiji guše djeci kreativnost " ( na stranu to što ovdje ima djelimično istine, ali on to ne pise zbog brige za razvoj te djece, već da bi ih usmjerio prema BIH), a kao u BIH je " vrhunska struka " koja izbacuje " svemireske kreativce " !

Sreća pa Dalibor Ilić nije u njegovim rukama, pa je pošteđen 24 - satne indoktrinacije !
By allstar
Tiho napisao:Zna li neko kakav potencijal ima Milos Antic iz Zemuna? Igledao je solidan i odskocio je statistikom. Za Zemun je razocarao Uros sin AleksandraTrifunovica i Mane Milosevic-Jaric

Ko je sad Marko Nakic iz Partizana? Jel on sin Ive Nakica? Zar on nije Mario?
Antića mislim da su doveli ove sezone, tako da sam ga gledao samo u par navrata. Po konstituciju i načinu igre, dosta je sličan Đorđu Zivčeviću, koji je u Zemunu odranije, i njih dvojica su za njih ove sezone krpili pozicije 4/5, u odsustvu Pecarskog. Obojica su imali vrlo solidnu sezonu, međutim kao i za veliki broj dece slične konstitucije, perpsektiva je upitna - rastu brže od vršnjaka, i treneri ih guraju da igraju unutra jer im tako donose rezultat, međutim veliko je pitanje da li će da nastave da rastu da bi eventualno u seniorskoj košarci mogli da igraju na takvim pozicijama, a nedostaci u pogledu tehnike i motorike su im takvi da neće moći da se nose sa vršnjacima na spoljnim pozicijama, kada ih ovi stignu visinom.

Što se "Marka" Nakića tiče, ne znam gde si video - mora da je greška u kucanju, jedini Nakić kod njih je Mario (Ivin sin).

Milošević-Jarić nije razočarao, on tipično i dobija 10-15 minuta, i učinak mu se kreće oko par indeksnih poena. Mali je dobar, ali nije akcelerant, tako da je teško bilo očekivati da će da nešto izdominira u starijoj generaciji. Cela priča o njemu je krenula od objave na sajtu Zemuna kako je dobro odigrao utakmicu u regularnom delu sezone protiv Zvezde, međutim upravo su ga pohvalili zato što je to bio od njega neočekivan učinak, inače je tokom godine uglavnom bio na ovom nekom nivou. Biće on super, samo polako, treba imati strpljenja. Sa druge strane, Trifin mali zaista već par sezona nije na nivou nekih početnih očekivanja. Rekao bih da je ključni problem voljni momenat, jer talenat je nesporan, ali prosto on na terenu izgleda kao da ga mrzi da živi. E sad - stariji među nama se sećaju da mu je i ćaletu isto to bilo boljka, pa ga opet nije sprečilo da postane odličan igrač, pa da se nadamo da će i Uroš da se u nekom trenutku malo trgne, jer je definitivno veoma perspektivno dete.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Djokic kao trener ekipe do 20 godina mi se dopada kao izbor. On je dosta forsirao momke iz generacije 94-95 gde god je radio kao trener i dosta ih je pratio, tako da mislim da moze kvalitetno odgovoriti tim zadacima.

Bucan je prosle godine sa svojom ekipom igrao mozda i najlepsu kosarku od svih nasih U selekcija i zadovoljan sam sto je opet dobio taj zadatak. Nadam se da ce se dobro snaci.

Sto se Klipe tice nisam bas odusevljen, ali ne moze mu se osporiti da vodi najdominantnije juniore u zemlji, pa realno je da bude ispostovan i dobije juniore reprezentacije u ruke, bar po meni.

Trunica se kao trenera ne secam, morali bi ovi stariji sa foruma da kazu svoje misljenje o njemu. Znam da ga je neko pohvalio da je prvu selekciju generacije 93' on birao i da je pronasao Dangubica i jos par momaka dok su jos u manjim sredinama bili iako je i bilo boljih od njih u tom trenutku. Ukoliko je to istina, ja sam i vise nego zadovoljan.

Sto se Josica tice ne znam potpuno nista o njemu i svaka informacija bi bila dobrodosla ?!

Bez Guse se izgleda ne moze... Ne mirisem tog coveka uopste, ali dobro B reprezentacija je verovatno mnogo manje zlo nego bilo koja U selekcija. Na kraju, najdraze mi je sto Dzolija Mijatovica vise necu gledati, ne mogu vam recima opisati koliko sam srecan zbog toga.
By allstar
Trunić ima izvanredne akademske reference - čovek je doktorirao na košarci. Što se tiče konkretnih trenerskih angažmana međutim, ne sećam se da sam čuo da je radio nešto ozbiljnije zadnjih par godina. Znam da je imao jedno vreme neku, vajda savetodavnu funkciju u KK Žarkovo (mali klub, ali sa fantastičnom infrastrukturom), a ove godine je vodio njihovu drugu pionirsku ekipu, koja je igrala II ligu Beograda - njegov sin inače igra u toj ekipi, pa je valjda to razlog što se time lomatao. Tako da su meni njegova naimenovanja, prvo za koordinatora svih mlađih kategorija, i sada za U16 selektora, takođe malo čudna. Ali dobro: bio je već selektor u mlađim kategorijama, a svojevremeno je i sam bio kadetski reprezentativac, odn. štaviše prvak Evrope (generacija Divca, Kukoča, Neše Ilića, Slaviše Koprivice, itd.), tako da se nadam da će da odradi dobar posao.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kako se sada po novom igra zavrsnica JKLS i JJLS? Jel opet ide zavrsni turnir ili je tu od ove godine nesto promenjeno? Kad se igraju odlucujuce utakmice posto vidim da je ligaski deo JJLS zavrsen, a JKLS ostao jos jedno kolo?
By allstar
Karaburac napisao:Kako se sada po novom igra zavrsnica JKLS i JJLS?
Igra se F4, za juniore ove nedelje u Čačku, a za kadete valjda za nedelju-dve, ne znam gde.
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 364
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]