Tiho napisao:Zna li neko kakav potencijal ima Milos Antic iz Zemuna? Igledao je solidan i odskocio je statistikom. Za Zemun je razocarao Uros sin AleksandraTrifunovica i Mane Milosevic-Jaric
Ko je sad Marko Nakic iz Partizana? Jel on sin Ive Nakica? Zar on nije Mario?
Antića mislim da su doveli ove sezone, tako da sam ga gledao samo u par navrata. Po konstituciju i načinu igre, dosta je sličan Đorđu Zivčeviću, koji je u Zemunu odranije, i njih dvojica su za njih ove sezone krpili pozicije 4/5, u odsustvu Pecarskog. Obojica su imali vrlo solidnu sezonu, međutim kao i za veliki broj dece slične konstitucije, perpsektiva je upitna - rastu brže od vršnjaka, i treneri ih guraju da igraju unutra jer im tako donose rezultat, međutim veliko je pitanje da li će da nastave da rastu da bi eventualno u seniorskoj košarci mogli da igraju na takvim pozicijama, a nedostaci u pogledu tehnike i motorike su im takvi da neće moći da se nose sa vršnjacima na spoljnim pozicijama, kada ih ovi stignu visinom.
Što se "Marka" Nakića tiče, ne znam gde si video - mora da je greška u kucanju, jedini Nakić kod njih je Mario (Ivin sin).
Milošević-Jarić nije razočarao, on tipično i dobija 10-15 minuta, i učinak mu se kreće oko par indeksnih poena. Mali je dobar, ali nije akcelerant, tako da je teško bilo očekivati da će da nešto izdominira u starijoj generaciji. Cela priča o njemu je krenula od objave na sajtu Zemuna kako je dobro odigrao utakmicu u regularnom delu sezone protiv Zvezde, međutim upravo su ga pohvalili zato što je to bio od njega neočekivan učinak, inače je tokom godine uglavnom bio na ovom nekom nivou. Biće on super, samo polako, treba imati strpljenja. Sa druge strane, Trifin mali zaista već par sezona nije na nivou nekih početnih očekivanja. Rekao bih da je ključni problem voljni momenat, jer talenat je nesporan, ali prosto on na terenu izgleda kao da ga mrzi da živi. E sad - stariji među nama se sećaju da mu je i ćaletu isto to bilo boljka, pa ga opet nije sprečilo da postane odličan igrač, pa da se nadamo da će i Uroš da se u nekom trenutku malo trgne, jer je definitivno veoma perspektivno dete.