Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Da, radio je dobre stvari, ali nije bio vrh, a valjda govorimo o vrh trenerima? Mislim, ako cemo govoriti o proslim zaslugama ubacimo slobodno tu i Sjor Bozu... U Evropskoj kosarci od trenutno aktivnih trenera ide Zoc, pa je onda velika rupa pa svi drugi. Covek je za 23 godine uzeo 8 evroliga, znaci svake trece godine je dizao evropski trofej, time se niko ne moze pohvaliti, a daleko od toga da ga je vreme pregazilo, ima on jos mnogo kosarci da pruzi. Na primer, Mesina je 3 godine duze trener od Zoca i osvojio je duplo manje titula.
Korisnikov avatar
By Zex88
Slazem se oko Zeljka.. Samo sam se pitao gde je Kari,jer ga nema ni na jednom spisku.. A mislim da nije losiji trener od Saleta i ostalih nabrojanih..
Korisnikov avatar
By rudonja
Mozemo li dobiti malo opsirniji izvestaj o propasti Jugoplastike, Vujcicevom mandatu i svakodnevnici splitske kosarke?
Korisnikov avatar
By Pink Panther
rudonja napisao:Mozemo li dobiti malo opsirniji izvestaj o propasti Jugoplastike, Vujcicevom mandatu i svakodnevnici splitske kosarke?
Ovo mi je omiljena tema, a jagodar Vujo svakako najmrskiji čovjek u košarci uopće tako da ću sa gustom napisati post uz poneku pikanteriju.
Sutra uvečer vjvj.
Korisnikov avatar
By rudonja
hvala brate.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
PP će se uključiti u raspravu za tačno sat vremena? :violin:

Na stranu šprdnja, takođe čuo o NV masu stvari........od kojih nema jedna dobra.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Meni je Svetislav Kari Pesic omiljeni trener i svakako da je jedan od najboljih trenera u Evropi. Uporedio bih ga sa Ancelotijem, jer ih kriticari ne uzimaju previse u obzir, a oni uzimaju titule. Zeljko mi dodje kao Murinjo, voli mnogo da prica, a Duda je Ferguson :D
Sto se tice trenera iz komsiluka tj. iz Hrvatske oni imaju par zanimljivih trenera, ali oni se nekako izgube kada treba da predu sa prosecnog trenera i dobrog potencijala na vrhunskog. Ne naprave pravi potez u karijeri, nikima je vazniji novac nego uspeh i titule, pa ostanu prosecni. Mislim da tom stranputicom ide i par trenera iz Srbije kao Aca Trifunovic, Luka Pavicevic itd. koji ce ostati prosek na Evropskom i Svetskom nivou.
Korisnikov avatar
By rudonja
Panteru, ostade mi duzan za Split. :(
Korisnikov avatar
By Pionir
I ja bih voleo da cujem,narucito mi nije jasno zasto Tedeski nije uzeo SPlit kad ima tradiciju,navijace,nego Cedevitu,mislim da bi to bilo bolje i za njega a za Split svakako.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 38
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]