Stare teme
Korisnikov avatar
By The Answer
Svaki put kad neko strucnost i Mutu stavi u istu recenicu jedno dete u Kragujevcu ostavi kosarkasku loptu i predje u Da Vinci na bleju :D
By kuku lele
The Answer napisao:Svaki put kad neko strucnost i Mutu stavi u istu recenicu jedno dete u Kragujevcu ostavi kosarkasku loptu i predje u Da Vinci na bleju :D
:lol: :lol: :lol:

trebo sam se bolje izrazit - muta ima feeling za osjećaj (ilitiga "mentalitet")
Korisnikov avatar
By Zex88
The Answer napisao:Svaki put kad neko strucnost i Mutu stavi u istu recenicu jedno dete u Kragujevcu ostavi kosarkasku loptu i predje u Da Vinci na bleju :D
Hahahahahahaha,taj rad. :-)
By kuku lele
Heisenberg napisao:Koliko se ja secam vama je i Neven Spahija bio trener i tada ste imali jos jacu ekipu nego danas...
Da i tada smo opljačani 2005. kod vas od mistera Lamonice i đubradi iz španjolske.

S tim da po meni i Spahija može samo čistit cipele Žocu, Dudi, Saletu i Perasu
Korisnikov avatar
By Heisenberg
kuku lele napisao:
Heisenberg napisao:Koliko se ja secam vama je i Neven Spahija bio trener i tada ste imali jos jacu ekipu nego danas...
Da i tada smo opljačani 2005. kod vas od mistera Lamonice i đubradi iz španjolske.

S tim da po meni i Spahija može samo čistit cipele Žocu, Dudi, Saletu i Perasu
Brate sve sve, ali ne stavljaj mi Perasovica u istu recenicu sa Zeljkom i Dudom, mada kod vecine tvojih zemljaka se Duda ne kotira bas dobro, jer "sistematski unistava Sarica" :D
I ne znam na osnovu cega je to taj famozni Peras bolji od Spahije?
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Neozbiljno je reći da je repesa ( bio) loš trener. Svakako je dobar trener, vodio je jake klubove 20 godina u euroligi, u reprezentaciju.
Ali vrijeme ga je pregazilo, sujetan je i loš čovjek, te kao mnogi drugi nije prepoznao trenutak da se povuče u drugi plan, da bi mu svi okrenuli leđa iznutra. Lik je pročitana knjiga, košarkaški teoretičar. Nimalo improvizacije, rizika, smeka...
Ali zna on da se razumijemo....
Poslednja izmena od Pink Panther u Sub Apr 11, 2015 2:42 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ako cemo vec da cepidlacimo onda da ne stavlja ni Saleta u istu recenicu sa Dudom i Zeljkom ;) MIslim, svaka cast, srebro je srebro, al' Duda i Zeljko su Duda i Zeljko.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa ako cemo da teramo mak na konac nasa reprezentacija je svoja dva najveca brukanja dozivela upravo sa Zeljkom. Znaci, Zeljko je krs trener?
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Spahija je doktor košarke za sve hrvatske trenere da se razumijemo.
Lani je u ciboni ispalo kako je ispalo, ali tako bi i zoc prošao u KKP. Nemozes u močvari radit kada si se naviknuo na top.

Jako mi je drago da je uspio u NBA i da je opće prihvaćen u atlanti.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 38
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]