Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Cuo sam i ja da nije problem kod njega rad sa klincima.. Da ima dobre ideje,da radi kvalitetno sa njima..
Ja imam problem sto se blamira u javnim nastupima i sto minira Zvezdu..

Meni mnogo vise na ovom spisku selektora nerviraju Mijatovic i Gurovic..
By horog
dovlimir napisao:nzm gdje ću da stavim ovo, pa ajde ovdje: http://www.vijesti.me/sport/andrija-sla ... sti-826123. rodjen u Beranama, idol mu je BB, prelazi u klub koji najviše voli ( pretpostavljam Partizan), mali je vjerovatno prosrpski orijentisan i ako je stvarno toliko talentovan, ne treba sjedeti skrštenih ruku.
Беранци - Васојевићи се изјашњавају готово 100% - но као Срби.
Korisnikov avatar
By Poska
Имао је неке импресивне бројке, уз неки велики просек поена. Надам се да стиже наследник Богдана
By Bojdo
Ne znam je li debitovao za CG u kadetima , pošto je u jednom intervju iz 2014 rekao da očekuje poziv i da se raduje , no možda je samo bio " prIstojan " pošto je odgovor bio u kontekstu pitanja novinara iz CG koje je glasilo " da li jedva čeka poziv reprezentacije?". Svakako treba poraditi da se vrbuje, jer bi nam se smijesila " obecavajuca buducnost " na toj poziciji , obzirom da tu imamo i ultra potencijal u najavi iz 2001 gen. Lazara Vasica koji sa nevjerovatnom lakocom dominira.
By allstar
Slavković je 99 godište (i to, mislim, rođen nešto na samom početku godine), predvodio je Crnu Goru na ovom turniru u Turskoj, ali ova generacija je slaba u Crnoj Gori, tako da je ostao uglavnom izvan radara. Kod nas ima baš dosta talenta u toj generaciji, nisam siguran kako se Slavković kotira u odnosu na njih, ali u svakom slučaju ako ga dovedu u Megu biće od koristi za kadetsku ligu (npr. kao što je Ćorović sada veoma koristan u Zvezdi).

Crna Gora ima dva odlična igrača u generaciji 2000: to su bek Titić i centar Žižić, obojica iz kluba Jadrana Vujačića (odakle je ponikao Mirotić), i obojica već u Barseloni. Takođe, imaju i jednog fenomenalnog beka u generaciji 2001, zove se Jovan Kljajić i zasad još igra dole. Može dosta klipova njegovih da se nađe koje kači njegov ćale, a tip igrača je kao ovde pominjani Lazar Vasić, samo po meni jedno 2x bolji - naime, Vasić igra isključivo u pionirskoj konkurenciji (i to u ekipi čisto 2001. godište), i maltene ništa dosad nije igrao protiv starijih, tako da su sve te njegove brojke još relativne, dok Kljajić daje po 40-50 poena u kadetima (doduše u Crnoj Gori generacije su "normalne" tj. noseća godišta su godinu dana mlađa nego kod nas).
By Bojdo
allstar, kad smo kod generacije 2001 , jesi li možda upoznat sa ovim klincom:

Sa sajta Zemuna:

Utakmica sa Zvezdom nas je uverila u ono što smo I smatrali, da dobijamo novog ekstra talentovanog igrača kome treba zapamtiti ime MILOŠEVIĆ-JARIĆ MANE. iako je godinu dana mlađi (2001.) protiv ovako jake Zvezde odigrao je fenomenalnu utakmicu sa 25 postignutih poena, bezbroj briljantnih poteza, prefinjene tehnike,... Poseduje raskošan talenat, sjajne fizičke predispozicije, izuzetne radne navike I ektra karakter, dakle sve što mu je potrebno da izraste u novog asa. Mi u klubu ćemo učiniti sve da tako I bude uz negovanje obostranog poverenja I strpljenja bez koga nema uspeha.
By allstar
@Bojdo: Izvinjavam se na zakasnelom odgovoru. Gledao sam ovog malog u dva navrata u pionirskoj ligi ove sezone (nažalost, ne i ovu utakmicu o kojoj je reč) - šta znam, jeste solidan i lepo se snalazi među starijima, ali od bekova njegovog godišta koji igraju za starije meni su u ovom trenutku Nakić iz Partizana i Musić iz Zvezdare MI ipak bolji (plus par njih iz Zvezde - ovde mislim naravno pre svega na Vasića, ali ima i još par solidnih bekova tamo u 2001. godištu, samo što su u Zvezdi sve njih ostavili da igraju drugu ligu). Zemun u ovom godištu inače veoma kuburi sa bekovima, tako da nije neobično što mali dobija puno prostora da igra. Međutim, pitanje je koliko je učinak protiv Zvezde reper - Buli je, kao i svake godine, sastavio ekipu koja je fizički izrazito dominantna, tako da oni najčešće reše utakmicu već na poluvremenu, pa se onda dalje igra potpuno ležerno, i nije neobično da se onda neko iz protivničke ekipe, ako ima dan, dođe do lepog indeksnog učinka. Ali svakako lepo što su istakli klinca, ja ću ga definitivno sa interesovanjem ispratiti na finalnom turniru.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 46

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]