- Sre Feb 06, 2013 6:03 pm
Obrati pažnju na potencijalne reprezentativce na poziciji 4
Duško Savanović
Milan Mačvan
Zoran Erceg
Nikola Dragović
Dejan Borovnjak
Novica Veličković
Oliver Stević
Iskreno govoreći, Savović nije baš tako dominantan igrač da bi se njemu sad nešto obećavalo, a ostali da se drže u neizvesnosti. I on sam je svestan konkurencije ovde, a i činjenice da mu je Aco Petrović gotovo obećao mesto u 12 konačnih za BiH. To je glavni problem, naravno da se Savović oseća Srbinom, ali ovo je klasična dilema "vrabac u ruci ili golub na grani". Ja lično ne bih imao takvu dilemu, ali ne mislim ništa loše o onima koji je imaju.
Lepus napisao:Ali ni ja nisam nigdje procitao da Savovic trazi garantovano mjesto u reprezentaciji. Sto neko iz Saveza ne kaze da se na njega racuna, tj. da ce biti pozvan na pripreme?!pa kako ti misliš da se on zove na pripreme sada? Zna se kada izlazi spisak, u junu, na kraju sezone... Ko mu to može sada garantovati mesto na širem spisku?
Opet, ako se na njega racuna, valjda Vlada zna nesto o tome kao jedan od pomocnika.
Obrati pažnju na potencijalne reprezentativce na poziciji 4
Duško Savanović
Milan Mačvan
Zoran Erceg
Nikola Dragović
Dejan Borovnjak
Novica Veličković
Oliver Stević
Iskreno govoreći, Savović nije baš tako dominantan igrač da bi se njemu sad nešto obećavalo, a ostali da se drže u neizvesnosti. I on sam je svestan konkurencije ovde, a i činjenice da mu je Aco Petrović gotovo obećao mesto u 12 konačnih za BiH. To je glavni problem, naravno da se Savović oseća Srbinom, ali ovo je klasična dilema "vrabac u ruci ili golub na grani". Ja lično ne bih imao takvu dilemu, ali ne mislim ništa loše o onima koji je imaju.
paranoja uzela mi dušu, sve mi uzela